Προϊστορία ΠΑΣ-Καλαμάτα

Για δέκατη πέμπτη φορά στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων θα βρεθούν αντιμέτωποι  ΠΑΣ Γιάννινα και Καλαμάτα. Στις προηγούμενες δεκατέσσερις αναμετρήσεις καταγράφονται οχτώ νίκες για την ομάδα μας, πέντε ισοπαλίες και μία νίκη για τους φιλοξενούμενους.  

Continue reading

Συνέντευξη Τζάνη στην εκπομπή του συνδέσμου μας

Συνέντευξη στην εκπομπή του συνδέσμου μας “Οι Βαγερμένοι” (Δευτέρα και Παρασκευή 9-11) παραχώρησε ο Χρήστος Τζάνης, με την οποία εξήγησε τον πανηγυρισμό μετά το γκολ που σημείωσε στον αγώνα με την Καλαμαριά, αλλά κατέθεσε και τη δική του άποψη για την ομάδα μας.    

Continue reading

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε το νερό Ζαγόρι και την οικογένεια Χήτου, την βιομηχανία SPIDER, το ταξιδιωτικό γραφείο GREFIS και τον ιδιοκτήτη του κ. Σίμο Παπαηλία, το HOTEL OLYMPIC και τα EVEREST για τις ευγενικές τους χορηγίες. Χωρίς αυτές, η συμμετοχή των μελών μας στην αεροπορική εκδρομή στη Ρόδο θα ήταν αδύνατη.

Continue reading

BLUE VAYEROS στα ερτζιανά

Με αρκετά μεγάλη απήχηση, αλλά και συμμετοχή συνεχίζεται στον SUPER FM 104,3 η εκπομπή του συνδέσμου μας «Οι Βαγερμένοι» κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 9-11 μμ. Η μετάδοσή της γίνεται και μέσω internet (www.super-fm.gr), δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους ξενιτεμένους ΠΑΣολέδες να την ακούσουν, να μάθουν τα νέα του συνδέσμου μας και της ομάδας και φυσικά …

Continue reading