ΠΑΣ-Βέροια 2-0. Αρνητικά και πάλι τα κοράκια!!!

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κέρδισε σήμερα στους Ζωσιμάδες την ομάδα της Βέροιας με 2-0, σε έναν αρκεετά βαρύ αγωνιστικό χώρο. Ίσως τα προηγούμενα χρόνια η 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα που βρίσκεται η ομάδα μας να φαινόταν σαν ουτοπία, τώρα όμως είναι πραγματικότητα.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΑΣ-Λεβαδειακός 0-0. Πριονοκορδέλα σήμερα!!!

Ισοπαλία 0-0 παρεχώρησε σήμερα η αγαπημένη μας ομάδα στον Λεβαδειακό, μέσα στους Ζωσιμάδες. Ο ΠΑΣ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγώνα, απέναντι στην ομάδα του Λεβαδειακού που έπαιζε αντιποδόσφαιρο και απέναντι στα κοράκια που μεταξύ των άλλων, ακύρωσαν πεντακάθαρο γκολ του Γιάκου και δεν έδωσαν πεντακάθαρο πέναλτι σε χέρι του Τεριποτσιέρη.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΑΣ-Αστέρας Τρίπολης 1-2! Αρκετή δόση τύχης οι παραγκόβιοι σήμερα.

Ο ΠΑΣ ηττήθηκε σήμερα με 1-2 από τον Αστέρα Τρίπολης μέσα στους Ζωσιμάδες. Η αγαπημένη μας ομάδα αν και προηγήθηκε με 1-0 στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφερε να διαχειριστεί καλά τον αγώνα και δέχτηκε δύο γκολ-κεφαλιές,  στις δύο μοναδικές ευκαιτίες που δημιούργησε η αντίπαλη ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Παναιτωλικός-ΠΑΣ 1-2.Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα, κι η διαιτησία, δεν με σταματά…

Ο ΠΑΣ πέρασε σαν σίφουνας μέσα στο Αγρίνιο, παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0, ανέτρεψε το αποτέλεσμα και με δύο γκολ του Μαμπουλού πήρε την νίκη. Μπορεί να πέρασε μια μέρα, αλλά το θέμα συζήτησης στην πόλη μας και όχι μόνο, είναι η χτεσινή διαιτητική σφαγή της ομάδας μας.

Διαβάστε Περισσότερα