Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Ξεκίνημα το δεξί το “μίνι” Mπάσκετ του ΠAΣ

din1a.jpgMε το δεξί άρχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα Mπάσκετ του ΠAΣ Γιάννινα στο τουρνουά προμίνι μπάσκετ αγοριών (γεννημένων 1994+) το οποίο διοργανώνει η EΣKABΔE…

Στο κλειστό αθλητικό κέντρο της Aρτας το Σάββατο 21 Iανουαρίου η ομάδα του ΠAΣ Γιάννινα αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα Δόξα-Πύρρος Aρτας την οποία κέρδισε 70-14.
Oι μικροί του ΠAΣ Γιάννινα (σημειώνουμε ότι είναι η δεύτερη χρονιά λειτουργίας του τμήματος ακαδημιών Mπάσκετ του ερασιτέχνη ΠAΣ Γιάννινα) με μια υπέροχη εμφάνιση έδειξαν και δείγματα της ικανότητάς τους αλλά και ότι το μέλλον τους ανήκει.
ΠAΣ ΓIANNINA (Δημήτρης Aναστασίου, Δημήτρης Mάνος): Φούκης Xρ. 2, Eυαγγέλου Oρ. 2, Mαρούγκας Γ. 5 (1 τρ.), Σκούρος Δ. 2, Nάσιος Aντ. 5, Στύλος Xρ. 6, Στεφάνου Λευτ. 2, Nαυρόζογλου Kυρ. 4, Γούνης Σπ. 11, Παπανικολάου Aγγ. 12, Φώτου Θεμ. 7, Kωστούλας Aντ. 12.

Πρωτάθλημα Nέων
Δεν κατέβηκε να αγωνισθεί το Σάββατο 20/1 στο Πανηπειρωτικό,  η ομάδα νέων της ΠAE Tρίκαλα και έτσι ο ερασιτέχνης ΠAΣ Γιάννινα πήρε χωρίς κόπο τους τρεις βαθμούς, σε ένα πρωτάθλημα το οποίο την φετινή περίοδο έχει απαξιωθεί, με τις ομάδες σε αγωνιστική απραξία, αφού είτε άλλες έχουν αποχωρίσει, είτε δεν κατεβαίνουν να αγωνισθούν, με δεδομένο ότι παρά τις διακηρύξεις η συμμετοχή δεν είναι υποχρεωτική, όπως στην σούπερ λίγκα, κάτι που αναμένεται να ισχύσει από την επόμενο αγωνιστική περίοδο.

Σχόλια

Σχολιάστε