Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Κυριακή 2/10/2005

 

SPORTIME

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με την ίδια συνταγή

Στα& βήματα που βάδισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό και δεν βγήκε χαμένος, έχει τη διάθεση να περπατήσει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, υποδεχόμενος την Καβάλα.
Δίχως αλλαγές στη σύνθεσή του και ενισχυμένος ψυχολογικά περιμένει τον ΑΟΚ, έχοντας τη σκέψη του αποκλειστικά δοσμένη στην κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος.
Σημαντική παράμετρο για την επίτευξη του στόχου του αποτελεί ότι δεν έχει να «πονοκεφαλιάζει» με ουσιαστικά αγωνιστικά προβλήματα, με τον Βασίλη Ξανθόπουλο να μετράει μόνο την απουσία του επί αρκετό καιρό τώρα τραυματία Ντιόγκο Κρόνχαρντ.
Σε ό,τι αφορά το πρακτικό κομμάτι, εκτιμάται ότι οι Γιαννιώτες θα παραταχθούν στο παιχνίδι με τους Τόλιο, Ντάσιο, Κατερίνη, Σίγκμπο, Τσιγιάννη, Τάτση, Μπελά, Καούνο, Μάγγο, Προβίδα και Αντωνίου.

Με αλλαγές

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας με το Πολύκαστρο, πιθανολογείται ότι θα παραταχθεί σήμερα στη Δράμα απέναντι στη Δόξα η Α.Ε. Γιάννενα. Διαφοροποιήσεις που προκύπτουν εξαιτίας της υφής του αγώνα και της δυναμικότητας του αντιπάλου.
Σημείο αναφοράς, πάντως, των ανθρώπων της για τη μάχη αποτελεί το ότι «το έργο μας είναι δύσκολο, θα παλέψουμε, όμως, για το καλύτερο δυνατό. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα».

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΕΚΚΟΣ

 ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

hh.jpg 

Σχόλια

Σχολιάστε