Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 4-0 (1979-80)

ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Του ανταποκριτού μας).— Θύελλα ενθουσιασμού και πανηγυρισμών ανάμεσα στους πιστούς του τοπικού συγκροτήματος προκάλεσε η χθεσινή εκπληκτική εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα, που είχε σαν αποτέλεσμα την συντριβή του ΟΦΗ με 4-0.

Οι οπαδοί του γηπεδούχου είχαν πολύ καιρό να απολαύσουν τέτοια αγωνιστική πληρότητα. Δύναμη, πάθος, φαντασία, οργάνωση και το σπουδαιότερο παραγωγική επίθεση ήταν μερικά από τα στοιχεία πού συνέθεταν την πραγματικά εντυπωσιακή παρουσία της γιαννιώτικης ενδεκάδας.

Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ πάσχισε ν’ αντιμετωπίσει με φιλοτιμία, αλλά άκαρπα, την χειμαρρώδη επιθετική έξαρση των γηπεδούχων. Οι τελευταίοι κυριάρχησαν σε όλο το διάστημα και σε όλες τις γραμμές. Δεν χωρά φυσικά αμφιβολία ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Το σκορ, μπορούμε να πούμε, αδικεί τον ΠΑΣ που θα μπορούσε νι δώσει στη νίκη του μεγαλύτερη έκταση. Η πιο σημαντική αγωνιστική παρουσία ήταν αναμφισβήτητα χθες, στην πλευρά του γηπεδούχου ο Τσιριμώκος. Ο παίκτης αυτός έκανε την πρώτη σπουδαία εμφάνιση του με τον ΠΑΣ και συνοδευόταν από τα δύο ωραία γκολ που σημείωσε Αυτό δεν σημαίνει πάντως ότι και οι άλλοι παίκτες τα πήγαν άσχημα. Πολύ δύσκολα βρίσκει κανείς υστερήσαντα ανάμεσα στους Γιαννιώτες.

ΠΩΣ ΕΓΤΝΕ ΤΟ 4-0

Το δρόμο για το θρίαμβο του Π ΑΣ Γιάννινα άνοιξε ο Σεϊταρίδης με σουτ (25′) ύστερα από σέντρα του Κοντογεωργάκη.

Στο επόμενο λεπτό (26′) ο Τσιριμώκος έγραψε το 2-0 με καρπωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Κοντογεωργάκη.

Πάλι ο Τσιριμώκος (41′) σκοράρισε με πλασέ σε σύγχυση πού επικρατούσε εκείνη τη στιγμή στα καρέ του ΟΦΗ.

Το σκορ έκλεισε στο 70′ ο Κοντογεωργάκης με σουτ – πλασέ αφού προηγήθηκε εντυπωσιακό «σόλο» και μεταβίβαση του Σοφιά.

Οι σπουδαιότερες ευκαιρίες για τον ΠΑΣ δημιουργήθηκαν: Με τον Σεϊταρίδη (50′), Τσιριμώκο (80).

Κορυφαίοι του νικητή οι Τσιριμώκος, Κοντογεωργάκης, Παπαγγέλης, Σεϊταρίδης και Σοφιάς. χωρίς να υστερήσει κάποιος από τους υπόλοιπους.

Από τον ΟΦΗ ξεχώρισαν οι: Πουπάκης (δεν ευθύνεται για τα γκολ), Τζιράκης.

Άριστη η διαιτησία του κ, Ζλατάνου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Γιωτόπουλος Παπαγεωργίου, Αλεξάκης, Παπαγγέλης, Παπάζογλου, Παπαχρήστου, Κοντογεωργάκης, Μοντέζ (55′ Πρίσκας), Τσιριμώκος, Γκλασμάνης, Σεϊταρίδης (55΄ Σοφιάς).

ΟΦΗ: Πουπάκης, Μαμάκης Θεοδωρίδης, Τζιράκης, Αγιομαμίτης (60΄ Πασάς),Γιαλαμάς. Συντιχάκης. Τσαγκαράκης, Παπαδημτιτρίου, Καραΐσκος, Παπαδόπουλος.

Κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα «Αθλητική Ηχώ»

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο