Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Σκλήρη απάντηση Κούγια σε Σιόντη

kougs1.jpgΣυνέντευξη τύπου παρεχώρησε ο κ. Κούγιας μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Καβάλα.

Έκανε ολομέτωπη επίθεση στον Σιόντη, παίρνοντας σαν αφορμή την συνέντευξή του, και θυμίζοντας του ότι την ύπαρξη του τη χρωστάει στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας δήλωσε οτι ουδέποτε τον απείλησε τον Σιόντη με τους οργανωμένους, και δεν είχε καμμιά ανάγκη να το κάνει αυτό. Ουδέποτε του είπε πως σκέφτηκε να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, γιατί στη ζωή του έχει μάθει να τελειώνει ότι αρχίζει. Αντιθέτως δήλωσε ότι ο Σιόντης του ανέφερε πώς η ομάδα πρέπει να διοικείται από Γιαννιώτες και σε απάντηση του είπε αν έχει ενδιαφερόμενους μπορούς να τους φέρεις να αναλάβουν την ομάδα.
“Φέτος η ομάδα έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των τοπικών επιχειρήσεων, αυτό φαίνεται από τις πινακίδες στο γήπεδο και έχει την μεγάλη αποδοχή από τους φιλάθλους της, καθώς πουλήθηκαν πάνω από 1000 διαρκείας. Αν ο κ. Σιόντης θέλει να σταθεί απέναντι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι επιλογή του, έτσι και αλλιώς είναι διορισμένος από τον Νομάρχη και σήμερα είναι αύριο δεν είναι….” δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας μας.
“Η ομάδα φέτος γιορτάζει τα 40 χρόνια από την ίδρυση της και αυτό τονίστηκε ιδιαίτερα από τους οργανωμένους φιλάθλους στην αφίσα και στο πολύ καλό περιοδικό που μοιράστηκε στο γήπεδο.
Το συνολικό μπάτζετ της ομάδας είναι πάνω από 1.200.000 € ενώ τα έσοδα δεν αναμένεται να είναι πάνω από 750.000 €. Έχω συζητήσει΄με τους πολιτικούς του τόπου και με πολλούς από την κυβέρνηση με σκόπό να πάρουμε το γήπεδο για να αυξήσει η ομάδα τα έσοδά της. θα πρέπει να σκεπάσουμε την απέναντι για να αυξήσουμε τα διαρκείας και να βελτιώσουμε την μεγάλη κερκίδα και τους χώρους κάτω από αυτή. Δεν έχουμε λόγο να διώξουμε τους αθλητές του στίβου”.
Τέλος ο κ. Κούγιας ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την μέχρι τώρα βοήθειά τους στην ομάδα, παροτρύνοντάς τους παράλληλα να μη δίνουν βήμα στο τρελό του χωριού που θέλει να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας.”Σεβόμαστε τα τοπικά ΜΜΕ και γι’ αυτό αφήνουμε ελεύθερα, χωρίς κανένα αντάλλαγμα να μεταδίνουν τους αγώνες μας”.

Σχόλια

Σχολιάστε