Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Κοζάνη-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0 (1997-98)

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής, τη περίοδο 1997-98, η ομάδα μας αγωνίστηκε στη Κοζάνη με την οποία και αναδείχτηκε ισόπαλη με 0-0. Διαβάστε το ρεπορτάζ εκείνου του αγώνα, όπως το κάλυψε η εφημερίδα «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ»…..

«Παρουσία 4000 περίπου θεατών Κοζάνη και ΠΑΣ Γιάννινα μοίρασαν βαθμούς και εντυπώσεις, ενώ το τελικό 0-0 είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Έγινε παιγνίδι κυρίως κέντρου, με μοιρασμένη την υπεροχή.

Ο ΠΑΣ είχε επιθετική αφλογιστία, καθώς οι αμυντικοί της Κοζάνης, κατάφεραν να εξουδετερώσουν τον Μίλαν Τζούρτζεβιτς, που αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την Γιαννιώτικη ομάδα.

Στο 4΄κεφαλια του Κακαφίγκα απέκρουσε δύσκολα ο Φιλιάς όπως και σουτ του ίδιου παίκτη με την συμπλήρωση του ημιώρου. Στο 35΄φαουλ του Τζούρτζεβιτς απέκρουσε ο Παρασκευάς, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κατερίνης έχασε την ευκαιρία του αγώνα, όταν βρέθηκε μόνος του με τον Παρασκευά, πλάσαρε κάπως άτσαλα και κατάφερε ο Τζούμας να αποκρούσει πριν από τη γραμμή.

Στην επανάληψη έγιναν δυο όλο και όλο φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 72΄κεφαλιά του Αλεξιάδη εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων και στο 80΄ σουτ του Θώδη έφυγε άουτ.

Καλύτεροι από τους γηπεδούχους ήταν οι Βέτας, Αλεξιάδης, Τσομπανόπουλος και από τους φιλοξενούμενους οι Βότσικας, Γήτας, Φιλιάς, Κατερίνης.

Μέτρια η διαιτησία του κ. Πισογιάννη, ο οποιος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Τζούμα (Κοζάνης), Παπαβασιλείου, Κατερίνη, Πάτα (ΠΑΣ).

ΚΟΖΑΝΗ: Παρασκευάς, Τορτοπίδης (41΄ Μητσογιάννης), Δίντσικος (80΄ Γιουρόπουλος), Βέτας, Τζούμας, Τσομπανόπουλος, Μ. Παπαδόπουλος, Δράκος, Κούζας (70΄ Αλεξιάδης), Θ. Παπαδόπουλος, Κακαφίγκας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φιλιάς, Οικονόμου, Τσιάβος, Πάτας, Νούλης, Βότσικας, Παπαβασιλείου (60΄ Θώδης), Κατερίνης, Παπαδόπουλος, Τζούρτζεβιτς (78΄ Θεοδωρής), Γήτας (89΄ Καραμεταξάς)».

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο