Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Ο ενισχυμένος ερασιτέχνης ΠΑΣ κόντρα στον Άρη…

erasit.jpg

Το Σάββατο στις 12.00 το μεσημέρι στο «Πανηπειρωτικό» στάδιο, ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει την ομάδα νέων του Άρη Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας είναι για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος νέων, των ομάδων της Β΄ Εθνικής.

Ο ερασιτέχνης μας στον αυριανό αγώνα θα εμφανισθεί ενισχυμένος με παίκτες από την πρώτη ομάδα.

Έτσι ο αγώνας προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα δυνατός, αφού κι η ομάδα του Άρη είναι ιδιαίτερα ισχυρή και σίγουρα όσοι πάμε θα δούμε ένα σπουδαίο παιγνίδι.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Σάββατο στο Πανηπειρωτικό (12.00)

Τον Αρη Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων ΠΑΕ Β’ Εθνικής κατηγορίας, ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα το ερχόμενο Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Σταδίου Ανατολής.

Η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης είναι από τις πιο οργανωμένες και έμπειρες ομάδες του πρωταθλήματος και την πρώτη αγωνιστική κέρδισε στο γήπεδό της την ομάδα νέων της Παναχαϊκής 6-0. Ο ΠΑΣ Γιάννινα με νεαρούς στο σύνολο παίκτες την 1η αγωνιστική γνώρισε την ήττα από την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Βέροιας 3-1.Το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ θα κάνει την πρώτη έξοδό του στην Κέρκυρα, όπου θα παίξει με την ομάδα νέων του Α.Ο.Κ.

Εκ του Δ.Σ.

Σχόλια

Σχολιάστε