Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΝΕΑ – Μεταγραφές

Η χτεσινή νίκη της αγαπημένης μας ομάδας, έχει ξεσηκώσει θύελλα ενθουσιασμού σε ολόκληρη την πόλη. Όπου και να πήγαινες σήμερα το μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν για την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ενώ δεν έλλειπαν και τα ειρωινά σχόλια για την ομάδα της Βέροιας.Όλοι στην πόλη μας ήταν σήμερα με μια εφημερίδα στο χέρι, διαβάζοντας το ρεπορτάζ του αγώνα. Οι περισσότερες εφημερίδες αφιέρωσαν μεγάλα κομάτια για την ομάδα μας, ενώ δεν έλλειψαν και οι αναφορές για τα του αγώνα και στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων.

Το απαράμιλλο πάθος των ποδοσφαιριστών και το γενικό ξεσήκωμα του κόσμου του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά που χρειάζεται για να χαρακτηριστεί μια ομάδα σαν “μεγάλη”. Φυσικά ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τα είχε χτες τα δύο αυτά χαρακτηριστικά και αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς τότε τίποτε δεν έχει να φοβηθεί. Η παλιά σκεπαστή και η μεγάλη κερκίδα, απέδειξαν και χτες, ότι μπορούν να βοηθήσουν αφάνταστα την ομάδα μας, όταν χρειάζεται.

Οι αρνητικότατες διαιτησίες δεν δείχνουν ικανές φέτος να ανακόψουν την πορεία της ομάδας για τη σούπερ-λίγκα,καθώς 2 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου η ομάδα δείχνει ότι είναι το απόλυτο αφεντικό της κατηγορίας.

Οι άνθρωποι της διοίκησης φαίνονται αποφασισμένοι να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα στην μεταγραφική περίοδο που έρχεται. Αυτό δείχνει τη σοβαρότητα που τους διέπει και περισσότερο από όλα ότι δεν ησυχάζουν, ούτε έχουν ζαλιστεί από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Έτσι λοιπόν χτες έγινε ευρεία σύσκεψη για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας,με τη συμμετοχή του απεσταλμένου στην Αργεντινή. Ο κ. Όγιος ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα της “κατασκοπείας” και έχει φυσικά τον πρώτο λόγο για την επιλογή των ποδοσφαιριστών. Η πρώτη άμεση προτεραιότητα θα δοθεί για την απόκτηση 2 παικτών που θα μπορούν να αγωνιστούν στο κέντρο (αμυντικό και δημιουργικό χαφ), οι οποίοι θα μπορούν να αγωνιστούν και στη σούπερ-λίγκα. Η απόκτηση επιθετικού και αμυντικού, μάλλον περνάει σε δεύτερη μοίρα,επειδή η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας δείχνει ότι υπάρχει σχετική πληρότητα στις θέσεις αυτές.Η επιστροφή του Κοντογουλίδη θα γίνει πιο γρήγορα από ότι πίστευε ακόμη και ο πιο αισιόδοξος και φυσικά θα είναι μια ακόμη λύση-επιλογή στα χέρια του Όγιος.

Σχόλια

Σχολιάστε