Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Άκρατη μεταγραφολογία

Πλησιάζει η επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και όπως είναι φυσικό τα σενάρια για τους υπό ένταξη ποδοσφαιριστές δίνουν και παίρνουν. Η πίεση που υπάρχει σε όλους τους δημοσιογράφους είναι μεγάλη, οπότε όλοι προσπαθούν να βγάλουν λαυράκι δημοσιεύοντας διάφορα ονόματα. Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Όγιος και ο Ριμόλντι γνωρίζουν πολύ καλά την αγορά της Αργεντινής, οπότε λογικά η στοχοποίηση των πιθανών μεταγραφικών στόχων είναι από την αγορά της Αργεντινής.

 

Μέχρι στιγμής έχουν γραφτεί αρκετά ονόματα από παίκτες Α΄Εθνικής της Αργεντινής. Έχει γίνει αναφορά για ενδιαφέρον για τον Ρίος, τον Γκοντζάλες, τον Ροζάλες, τον Σαλμερόν, τον Τρομπέτα και πιθανότατα τις επόμενες μέρες θα ακουστεί για τον Τολέδο της Τσακαρίτα. Η ελληνική αγορά αποτελεί την τρίτη επιλογή για τους αργεντίνους ποδοσφαιριστές, ενώ η ομάδα μας είναι γνωστή στην Αργεντινή, από τους παλαιμάχους, κυρίως του Ριγκάνι,και φυσικά από τον Όγιος και τον Ριμόλντι.

Αυτό όμως περιέχει και αρκετούς κινδύνους ως προς το οικονομικό σκέλος. Το καθεστώς στην ιδιοκτησία των ποδοσφαιριστών στην Αργεντινή είναι κάπως πολύπλοκο, καθώς τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών δεν ανήκουν ολοκληρωτικά στις ομάδες. Έτσι λοιπόν τις περισσότερες φορές δικαιώματα έχουν συγχρόνως, ομάδες, μάνατζερ, συγγενείς ποδοσφαιριστών και έτσι γίνεται ακόμη πιο δύσκολη η αγορά των ποδοσφαιριστών.

Το ζητούμενο στην δική μας περίπτωση είναι ότι η γνωστοποίηση μέσω των Μ.Μ.Ε. του ενδιαφέροντος της ομάδας για αργεντινούς, έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της τιμής αγοράς των ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ίσως εδώ είναι το σημείο που θα πρέπει να προσεχτεί ιδιαίτερα από όλους, καθώς ουσιαστικά πλήτονται τα συμφέροντα της ομάδας μας.Θεμιτός είναι ο ανταγωνισμός μεταξύ των δημοσιογράφων, αλλά σίγουρα όλοι θα πρέπει να βάλουν πάνω από όλα την ομάδα.

Συνήθως τα ονόματα που διαρρέουν έντεχνα από τους μάνατζερ γίνεται για την καλύτερη διαφήμιση της “πραμάτειας” τους και για μεγαλύτερο οικονομικό όφελος τους. Θεωρούμε ότι κανένας δεν θα πρέπει να συμμετέχει σε τέτοια παιχνίδια, καθώς προέχει η καλή λειτουργία της ομάδας.

Σχόλια

Σχολιάστε