Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

NEA – ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΛΟΥΤΣΙ

Στην πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κυριακή 18/1/2009 και ώρα 15.00 στο γήπεδο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” την ομάδα του Ηλυσιακού-Αιγάλεω. Ο Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BLUE VAYEROS πραγματοποιεί πολιτιστική περιήγηση (ως συνήθως) για την παρακολούθηση του αγώνα. Χτες έγινε η καθορισμένη σύσκεψη στην αστυνομία και πάρθηκαν τα μέτρα (καθορισμός θυρών, εισιτήρια κ.λ.π) για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 τηρώντας την πάγια τακτική της δεν ζήτησε επισήμως εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα, για ευνόητους λόγους.  Παρόλα αυτά έχει ειδοποιηθεί έγκαιρα η αστυνομία για την παρουσία των οπαδών μας. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, οι  φίλαθλοί μας θα καταλάβουν τις θύρες 5 και 6 οι οποίες είναι χωρητικότητας 1000 ατόμων. Το εισιτήριο για τους φιλάθλους μας έχει καθοριστεί στα 15 ευρώ.

 Η ομάδα του Ηλυσιακού – Αιγάλεω εμπεριέχει κάποιες ιδιατερότητες. Προήλθε από τη συγχώνευση Ηλυσιακού και Αιγάλεω, καθώς ο μεγαλομέτοχος του Αιγάλεω κ, Μητρόπουλος, αγόρασε την ομάδα του Ηλυσιακού από τον κ. Χριστοβασίλη νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΑ. Αυτή η συγχώνευση, έφερε αρκετά προβλήματα στις τάξεις των φιλάθλων ειδικά του Ηλυσιακού, ενώ έχει επιβληθεί και πρόστιμο στην ΠΑΕ Ηλυσιακός – Αιγάλεω, γιατί δεν χρησιμοποίησε το σήμα στην φανέλα.

 Η αναμέτρηση της Κυριακής κρύβει κάποιες  ιδιαιτερότητες. Τόσο το Αιγάλεω, όσο και ο Ηλυσιακός πριν τη συγχώνευσή τους ήταν αντίπαλοι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε αγώνες μπαράζ. Με το Αιγάλεω αν και είχαμε έρθει ισόπαλοι στο μπαράζ της Φιλαδέλφειας, ανεβήκαμε κατηγορία και παίξαμε Α΄ Εθνική. Με τον Ηλυσιακό στον Πύργο χάσαμε και πέσαμε στην Γ΄Εθνική. Προπονητής στην ομάδα του Ηλυσιακού- Αιγάλεω είναι ο κ. Χατζάρας, που πέρσι ήταν προπονητής στην ομάδα μας και έφυγε από αυτή αν και ήταν σε τροχιά ανόδου. Απλά να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο η ομάδα μας κέρδισε με σχετική ευκολία (6-2), στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Φυσικά την Κυριακή ο αγώνας θα παρουσιάσει περισσότερες δυσκολίες αφού η αντίπαλος ομάδα έχει κάνει πάρα πολλά βήματα προόδου. 

Λύνονται τα χέρια της διοίκησης και του προπονητικού τιμ, μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ελληνοποίηση του Λουτσιάνο. Δημοσιεύτηκε χτες (13-1-2009) στο φύλλο της κυβέρνησης (Φ.Ε.Κ. 2691/31/12/2008) η απόφαση που σημειωτέον υπογράφει ο υφυπουργός κ. Νάκος η σχετική απόφαση. Απομένει λοιπόν να ορκιστεί ο παίκτης στην αρμόδια Νομαρχία. Ο Λουτσιάνο όταν κατέθεσε τα δικαιολογητικά είχε δηλώσει κάτοικος Αθηνών, οπότε θα έπρεπε κανονικά να αρκιστεί στην Νομαρχία Αθηνών, επειδή όμως ίσως θα υπήρχε καθυστέρηση στο ορισμό ημερομηνίας για την ορκομωσία, ο παίκτης δήλωσε την νέα του διεύθυνση στα Ιωάννινα, όπου κατοικεί μόνιμα πλέον, και έτσι η ορκομωσία του θα γίνει από τον Νομάρχη Ιωαννίνων κ. Καχριμάνη, φυσικά σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι η ομάδα θα προλάβει σίγουρα τις καταλυτικές ημερομηνίες μέχρι το τέλος της μεταγγραφικής περιόδου και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους ξένους παίκτες που θα έχει στο ρόστερ της.

Σχόλια

Σχολιάστε