Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Αποκαλυπτική συνέντευξη του κ. Χριστοβασίλη

  «Ήρεμη δύναμη» έχουν χαρακτηρίσει τον Γιώργο Χριστοβασίλη όσοι έχουν την τύχη να τον γνωρίζουν από κοντά. Απλός και καταδεκτικός , μεταδίδει στους γύρω του αυτή του την ηρεμία που πράγματι τον χαρακτηρίζει ώστε και να το επιδιώκει κάποιος είναι αδύνατον να έρθει σε ρήξη μαζί του. Πετυχημένος επιχειρηματίας και άριστος οικογενειάρχης βρέθηκε μάλλον τυχαία στους χώρους του ποδοσφαίρου διαλέγοντας τον δρόμο των ίσων αποστάσεων προς όλους. Η επιλογή του να αγοράσει τον ΠΑΣ τάραξε στην κυριολεξία τα «λιμνάζοντα ύδατα» στους κόλπους του ποδοσφαίρου μιας και με τα χρήματα που διέθεσε θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει το «αφεντικό» σε πολλές άλλες ομάδες της super league!!!

Με αυτή του όμως την κίνηση κατέδειξε για μια ακόμη φορά αυτός ο σεμνός Ηπειρώτης, πως η αγάπη του για ότι έχει σχέση με τον τόπο του είναι υπεράνω χρημάτων και  πιστέψτε το  ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν αγόρασε τον ΠΑΣ για να κερδίσει χρήματα ούτε και να γίνει διάσημος μέσω αυτού, άλλωστε η στάση ζωής που έχει κρατήσει μέχρι τώρα δεν επιτρέπουν σε κανέναν να του προσάψει κάτι τέτοιο. Τον αγόρασε, όπως δηλώνει κι ο ίδιος άλλωστε παρακάτω, γιατί γι’ αυτόν ο ΠΑΣ είναι «επένδυση στο όνειρο».
Ότι και να πούμε πάντως και χωρίς δόση υπερβολής, μιας και δεν την χρειάζεται αφού στον χώρο που ουσιαστικά δραστηριοποιείται επαγγελματικά έχει την δική του ξεχωριστή οντότητα, είναι από τους παράγοντες που αποτελούν κόσμημα για τον χιλιοταλαιπωρημένο χώρο του ποδοσφαίρου μας και γι’ αυτό άλλωστε χαίρει της ξεχωριστής εκτίμησης όλων αδιακρίτως.


Κύριε Χριστοβασίλη, πως προέκυψε η ανάμειξή σας με το ποδόσφαιρο;

Από μικρός μου άρεσε το ποδόσφαιρο και ασχολούμουν τόσο στην Γερμανία όσο και στην στην Αμερική αργότερα σαν οπαδός και φίλαθλος, αλλά η αφορμή να ασχοληθώ στα διοικητικά δόθηκε με το μικρότερο γιο μου, ο οποίος άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο σε μια ομάδα της Αθήνας, τα Σούρμενα. Σιγά σιγά οι άνθρωποι που είχαν τη συγκεκριμένη ομάδα με έφεραν κοντά στη διοίκηση και το 2001 εκλέχθηκα πρόεδρος του Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΑ. Εκεί σε τέσσερα χρόνια ανεβήκαμε δύο κατηγορίες και ξεκινώντας από τη Β΄Αθηνών φτάσαμε μέχρι την Δ’ Εθνική όπου παραμείναμε δύο χρόνια. Το 2004 πήγα μαζί με άλλους τρεις φίλους στον Ηλυσιακό τον οποίο και αναλάβαμε μετά την αποχώρηση του κου Πηλαδάκη.

Με τον ΠΑΣ πως ασχοληθήκατε και μάλιστα σε μια εποχή που υπάρχει μεγάλη οικονομική κρίση δίνοντας όπως ακούγεται ένα τεράστιο ποσό για ομάδα Β’ Εθνικής;
Αγαπούσα από μικρό παιδί τον ΠΑΣ και τον παρακολουθούσα και όταν ήμουν στην Γερμανία αλλά και στην Αμερική. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να αναμειχθώ με τον ΠΑΣ δεν την άφησα. Έκανα πρόταση στον κο Κούγια και είναι αλήθεια ότι τα χρήματα που έδωσα ήταν όντως αρκετά, αλλά δεν το σκέφτηκα γιατί πάνω από όλα έβαλα την αγάπη μου για την ομάδα. Ίσως σε άλλη στιγμή να μπορούσα να έπαιρνα την ομάδα με λιγότερα χρήματα, αλλά κανείς δεν ξέρει σε ποια κατάσταση και σε ποια κατηγορία θα ήταν. Είχα συνειδητοποιήσει πως ο κος Κούγιας ,φτάνοντας στο σημείο να υπάρχει αυτή η μεγάλη ρήξη με τον κόσμο, αν έμενε παραπάνω ίσως να έκανε και κακό στην ομάδα.

Ερχόμενος στην ομάδα τι συναντήσατε διοικητικά και αγωνιστικά;
Διοικητικά ένα χάος. Εγώ, παρότι ερχόμουνα από μικρή ομάδα, ήμουν εκ φύσεως οργανωτικός. Εδώ δεν υπήρχε οργάνωση. Η αγάπη όμως του κόσμου για την ομάδα αλλά και το ότι ένιωθα ότι όλοι ήταν μαζί μου με ώθησαν να προχωρήσω για το καλύτερο τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά…
Αγωνιστικά βέβαια υπήρχε ο κορμός και γι΄ αυτό ενισχύσαμε την ομάδα με λίγους παίχτες ουσίας.

Πιστεύετε ότι έχετε πλέον την αποδοχή και την εμπιστοσύνη του κόσμου;
Όταν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Ο κόσμος έχει καλές στιγμές μαζί σου όταν υπάρχουν καλά αποτελέσματα. Όταν βλέπει προσπάθεια το αναγνωρίζει και με τον τρόπο του βοηθάει. Υπάρχουν όμως και οι κακές στιγμές. Προσωπικά πιστεύω ότι οι φίλαθλοί μας ακόμα και σε αυτές θα είναι κοντά μας.

Το ότι δεν μένετε στα Γιάννενα, είναι μήπως αρνητικό σε ότι αφορά την σωστή επαφή αλλά και εικόνα για τα δρώμενα της ομάδας;
Οπωσδήποτε η απόσταση είναι από τα άσχημα της καθημερινής επαφής, κάτι που με κάνει να εμπιστευτώ κάποιους ανθρώπους που θα μείνουν κοντά στην ομάδα. Σιγά σιγά όποιες αδυναμίες υπάρχουν θα τις διορθώσουμε ώστε σε μικρό χρονικό διάστημα όλοι οι συνεργάτες μου να είναι σαν να βρίσκομαι ο ίδιος την πόλη για το καλό της ομάδας…

Ποιοι είναι οι άμεσοι συνεργάτες σας στον ΠΑΣ;
Έφερα στην ομάδα από το ξεκίνημα δύο ανθρώπους , τον Βαγγέλη Αγγελή και τον Θαλή Τσιριμώκο, που γνώριζα από την Αθήνα και εμπιστεύομαι ότι θα κάνουν το καλύτερο για να την βοηθήσουν .

Υπάρχει η «χημεία» μεταξύ τους; Είστε ευχαριστημένος μαζί τους;
Σίγουρα όλοι δεν είναι ίδιοι χαρακτήρες και οπωσδήποτε θα υπάρχουν στιγμές που θα προκύψουν διαφορές. Γι΄ αυτό όποτε βρίσκομαι εδώ στα Γιάννενα προσπαθώ να αμβλύνω αυτές τις διαφορές. Είμαι πάντως αρκετά ευχαριστημένος.

Υπάρχει πάντως η αίσθηση ότι η ΠΑΕ αν και στο αγωνιστικό επίπεδο αγγίζει το άριστο σε επίπεδο στελεχών κάπου πάσχει σε ορισμένες θέσεις. Δεν υπάρχει π.χ. υπεύθυνος marketing, επικοινωνίας, άνθρωπος να παρακολουθεί τις αντίπαλες ομάδες….. Ακόμη και με τους αποθηκάριους έχουμε συχνές αλλαγές, ενώ ο Μεντής έχει… προλάβει σε έξι μήνες να παραιτηθεί και να επανέλθει δύο φορές. Αυτά δεν προβληματίζουν ότι μπορεί να επηρεάσουν την καλή λειτουργία , ακόμη και στο αγωνιστικό μέρος;
Κατ΄ αρχάς όντως υπάρχουν ελλείψεις αλλά αν δούμε ότι είμαστε στην Β’ Εθνική δεν υπάρχουν θέσεις που να είναι άμεσα απαραίτητες ,όπως ας πούμε υπεύθυνος marketing που καμία ομάδα Β’ Εθνικής δεν έχει, πλην ίσως κάποιων που έπεσαν πρόσφατα από την Α΄. Εμείς συνεργαζόμαστε βέβαια και με κάποιους ανθρώπους που δεν φαίνονται προς τα έξω . Η οργάνωσή μας όμως στη super league θα είναι διαφορετική και θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές και επιπλέον άτομα, μιας και εκεί οι ανάγκες θα είναι πραγματικές. Τα όποια μικροπροβλήματα θα έλεγα που υπάρχουν σήμερα καλύπτονται από τα καλά αποτελέσματα. Όταν η ομάδα πηγαίνει καλά όλα παραβλέπονται και ο κόσμος δεν ασχολείται με αυτά.

Ο Όγιος είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τις μεταγραφές; Ρωτάω γιατί στον κόσμο υπάρχει η αίσθηση πως ο Αγγελής λόγω της ιδιότητος του manager έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτές.
Συμμετοχή στις μεταγραφές έχει οπωσδήποτε και ο προπονητής αφού χωρίς τη συγκατάθεσή του δεν είναι αναγκαίο να γίνει μεταγραφή. Μέχρι σήμερα οι μεταγραφές έγιναν με τη συνεργασία των Όγιος – Αγγελή και την δική μου φυσικά. Υπάρχει μια κοινή συνεννόηση. Προσωπικά πιστεύω ότι οι μεταγραφές δεν πρέπει να γίνονται αποκλειστικά από την μία πλευρά, μη μας διαφεύγει άλλωστε πως ο προπονητής μπορεί κάποια στιγμή να αποχωρήσει.

Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ θα διεκδικήσει ως φαίνεται τα χρήματα που του αναλογούν και του οφείλονται από προηγούμενες διοικήσεις, δικαστικώς. Γιατί δεν δίνεται επιτέλους μια λύση σ΄ αυτό το θέμα την στιγμή που όπως δηλώνουν οι άμεσοι συνεργάτες σας – εκατέρωθεν – έχετε άριστες σχέσεις. Η δικαστική οδός είναι άραγε η μόνη λύση;
Στην συμφωνία για την αγοροπωλησία με τον κο Κούγια , επειδή και το τίμημα είναι καταβλητέο σε τακτά διαστήματα δόσεων, έχει αποφασισθεί και είναι γραμμένο σε συμβόλαια, ότι τυχόν οφειλές προς τρίτους είναι υποχρέωσή του. Το χρέος του ερασιτέχνη είναι δική του υποχρέωση, πράγμα το οποίο σε κάποια χρονική στιγμή θα οδηγήσει στη χρυσή τομή με την διοίκηση του ερασιτέχνη και το όποιο ποσό κανονισθεί είτε θα πληρωθεί από τον ίδιο τον κο Κούγια είτε από την τωρινή διοίκηση και παράλληλα θα αφαιρεθεί από το τίμημα. Πρέπει όμως πρώτα να υπάρξει συμφωνία μεταξύ τους για το ποσό.

Το γήπεδο του ΠΑΣ έχει καταντήσει σήριαλ. Ο πρώην μέτοχος είχε μιλήσει για συμφέροντα. Έχετε την αίσθηση πως κρύβονται τέτοια; Υπάρχουν άραγε και πολιτικές σκοπιμότητες; Υπάρχει πρόταση- λύση;
Προσωπικά πιστεύω ότι το σημερινό γήπεδο δεν προσφέρεται για την super league.
Η διεθνής νομοθεσία άλλωστε, στην σημερινή του μορφή θα το κρίνει ακατάλληλο. Είναι λοιπόν ανάγκη αλλά και υποχρέωση να δημιουργηθεί γήπεδο που να ανήκει στην ομάδα και μάλιστα ιδιόκτητο και όχι υπό μορφή ενοικίου. Υπάρχουν αρκετές προτάσεις για το που μπορεί να ανεγερθεί, τις μελετάμε κατά σειρά προτεραιότητας ξεκινώντας από το πρώην στρατιωτικό αεροδρόμιο.

Δύσκολη περίπτωση ακούγεται…
Πράγματι, είμαστε όμως σε καλό θα έλεγα δρόμο. Η συγκεκριμένη έκταση ανήκε στο Υ.Ε.Α απ όπου και παραχωρήθηκε στην Κτηματική Υπηρεσία. Έχουμε κάνει αίτηση και περιμένουμε σύντομα απάντηση από το Υπουργείο Οικονομικών στο οποίο υπάγεται η συγκεκριμένη υπηρεσία. Κομματικές σκοπιμότητες δεν διακρίνω αφού όλοι ανεξαρτήτως τοποθετήσεων είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Η μορφή του σημερινού γηπέδου αν με το καλό του χρόνου ανέβουμε στην super league θα αλλάξει, γιατί η εικόνα που έχουν οι κερκίδες, οι τουαλέτες ακόμα και αυτή η αίθουσα τύπου, αν και σ΄ αυτή πρόσφατα έγινε μια υποτυπώδης ανακαίνιση δεν είναι και ότι καλύτερο. Απεναντίας θα έλεγα…
Το υπάρχον γήπεδο ανήκει στην Γ.Γ.Α. Έχουμε την συγκατάθεση του κου Ιωαννίδη πως αν ανέβουμε στην super league να κάνουμε ότι χρειάζεται ώστε το γήπεδο να είναι αξιοπρεπές για τα επόμενα δύο χρόνια. Επίσης θα βοηθήσει και η Νομαρχία, ενώ τα όποια έργα βελτίωσης έγιναν τελευταία (αποδυτήρια, αίθουσα τύπου ) έγιναν από την Νομαρχία.

 

 

 

Πέραν της δικής σας που είναι ομολογουμένως πολύ μεγάλη, υπήρξε και από κάποιους άλλους οικονομική βοήθεια προς την ομάδα;
Ουσιαστικά την μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια την είχαμε από τον χορηγούς που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και αν και κάποιοι δημόσια είχαν δηλώσει αρχικά ότι δεν θα συνεχίσουν να βοηθούν την ομάδα, παρ΄ όλα αυτά, μας συμπαραστάθηκαν στο δύσκολο ξεκίνημα μας και ειδικά η εταιρία «ΖΑΓΟΡΙ».

Στην σημερινή διοίκηση υπάρχουν και πολιτικά πρόσωπα. Εκτός της παρουσίας και του κύρους που δίνει η ύπαρξη τους στο Δ.Σ. έχει υπάρξει εκ μέρους τους και κάποια άλλη βοήθεια; Ουσιαστική εννοώ….
Ήταν προσωπική μου επιθυμία στο ξεκίνημα η διοίκηση να αποτελείται περισσότερο από πολιτικά πρόσωπα. Παρά την άρνηση πολλών από αυτούς να συμμετέχουν, προσφέρουν όλοι όπου χρειάζεται την βοήθειά τους, έστω και εξωδιοικητικά. Επέμεινα σ΄ αυτό το σχήμα και στην πορεία θα έχουμε και κάποιες αλλαγές ώστε να πλαισιωθεί η διοίκηση από ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν εξίσου το ίδιο, όπως επιχειρηματίες.

Τι γίνεται με την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου;
Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ήταν αναγκαία εκ των αποτελεσμάτων των τελευταίων ισολογισμών. Σε πρώτη φάση συμμετοχή στην αύξηση είχαν οι παλιοί μέτοχοι και η ημερομηνία αγοράς έληξε στις 31-01-2009. Από τις 1-02-09 έως και 31-03-09 μπορούν να αγοράσουν μετοχές όσοι επιθυμούν . Σύντομα θα βγει και σχετική ανακοίνωση.

Με την μπουτίκ τι γίνεται;…υπάρχουν σκέψεις αναβάθμισής της;
Η μπουτίκ ήταν ένα κατάστημα που προυπήρχε και το μόνο που αλλάξαμε είναι η εταιρεία ένδυσης της ομάδας. Στην πορεία το σκεπτικό μας είναι να μετακομίσουμε σε μεγαλύτερο κατάστημα και να την εμπλουτίσουμε ώστε να είναι ισάξια μεγάλων ομάδων.

Ποιες είναι οι σχέσεις σας με τους Blue Vayeros και κατά πόσο έχουν βοηθήσει την ομάδα;
Οι σχέσεις προς όλους θεωρώ πως πρέπει να είναι καλές αρκεί ο καθένας να ξέρει τους ρόλους του στο γήπεδο. Οι Blue Vayeros παραβρεθήκαν θετικά απέναντί μου στο ξεκίνημά μου και μέχρι σήμερα δεν έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα διοικητικά ή αγωνιστικά στην ομάδα.

Σας έχουν χαρακτηρίσει «ήρεμη δύναμη». Αρκεί όμως μόνο αυτή για να επιτύχει κάποιος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί κακά τα ψέματα ακόμη υπάρχουν «κυκλώματα» σε αυτό που… «ρυθμίζουν» καταστάσεις.
Είναι αλήθεια ότι σε όλη μου την ζωή λειτουργώ ήρεμα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Οπωσδήποτε το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό αλλά ο τρόπος που λειτουργώ με κάνει να γνωρίζω και τους υγιείς αλλά και τους μη υγιείς. Με τον τρόπο μου πάντως έχω καταφέρει να έχω καλή σχέση και αντιμετώπιση από όλους. Πιστεύω όμως ότι αν έχεις καλή ομάδα ποτέ δεν πρόκειται να αδικηθείς.

Ποιος ο στόχος του Γιώργου Χριστοβασίλη για τον ΠΑΣ και κατά πόσο είναι εφικτός; Η ανάληψη του ΠΑΣ είναι για σας επένδυση ή πραγματοποίηση ενός ονείρου;
Στόχος μου είναι η ομάδα να επανέρθει στην παλιά της αίγλη έχοντας την αντιμετώπιση που της αξίζει από όλο τον αθλητικό κόσμο της Ελλάδος και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Ο ΠΑΣ για μένα είναι «επένδυση του…ονείρου» και θα ήταν ακόμη καλύτερα να μπορούσε να γίνει και κερδοφόρα επιχείρηση.

Ζητήσαμε και μας είπαν τη γνώμη τους  για τον κ.Χριστοβασίλη.

Γκιγιέρμο Όγιος: O Πρόεδρος είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και αρκετές φορές μου κάνει εντύπωση η πολύ καλή και ζεστή του καρδιά. Στις υποχρεώσεις του απέναντί μου είναι συνεπέστατος και ουδέποτε έχει παρέμβει στο έργο μου, κάτι που στις ομάδες εδώ στην Ελλάδα, συνηθίζεται.

Γκομέζ Ντε Φαρία: Όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον κο Χριστοβασίλη δεν ήξερα πως είναι Ηπειρώτης αλλά αυτός με ήξερε από τον ΠΑΣ που πάντα παρακολουθούσε. Είχαμε μια συνεργασία με τον Ηλυσιακό και πριν λίγο καιρό είχαμε επικοινωνήσει για να βοηθήσω σε ένα θέμα με τον Ριμόλντι ενώ πρόσφατα βρεθήκαμε και στο αεροδρόμιο όπου τα είπαμε και με κάλεσε να επισκεφθώ κάποια στιγμή τα Γιάννενα. Έχω την καλύτερη γνώμη γι αυτόν. Ήταν καιρός να έρθει ο ΠΑΣ στα χέρια ενός σοβαρού και άξιου Ηπειρώτη. Όσες φορές ήρθα σε επαφή μαζί του μου άφησε άριστες εντυπώσεις και πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που με την βοήθεια των τοπικών παραγόντων θα οδηγήσει στην επιτυχία τον ΠΑΣ και δεν αποκλείεται, με αυτόν ηγέτη, το θαύμα του AJAX της Ηπείρου να επαναληφθεί.

 

 

Χρήστος Τσάγκας (πρόεδρος Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ): Έχει δείξει μεγάλη διάθεση να βοηθήσει τον ΠΑΣ . Ο χρόνος θα τον κρίνει.

 

 

Θαλής Τσιριμώκος : O Χριστοβασίλης είναι το Α και το Ω σε αυτή την ομάδα . Επένδυσε πολλά χρήματα , αγαπάει πολύ την ομάδα και διαθέτει ένα τρομερά ήρεμο χαρακτήρα, ενώ αυτή του την ηρεμία την επιβάλει σε όλους μας , κάτι που έχει περάσει και στον κόσμο. Είναι ο ηγέτης , ο σοβαρός, που έλειπε από την ομάδα των Ιωαννίνων.

 

 

Βαγγέλης Αγγελής: Είναι ένας γίγαντας με… « ήρεμη δύναμη». Πολλές φορές συγκρουόμαστε για διάφορα θέματα αλλά ξέρω ότι με αγαπάει και καταλαβαίνει πως αυτά που του λέω τα λέω για το καλό της ομάδας. Είναι ευτύχημα που έχει αναλάβει τον ΠΑΣ ο Χριστοβασίλης, ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από το μηδέν και μόνος του κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και να πετύχει τόσα πολλά πράγματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή.

Χριστόδουλος Θεοδωρίκας: Μέχρι στιγμής μπορούμε να πούμε πως είναι ο απόλυτα επιτυχημένος πρόεδρος.

Ο Γ. Χριστοβασίλης κατάγεται από το Άγναντα του νομού Άρτας και σε ηλικία μόλις επτά χρονών μετακόμισε με την οικογένειά του στην τότε Δυτική Γερμανία και στην συνέχεια στην Αμερική όπου και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά. Έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και από το 1996 βρίσκεται μόνιμα στην Ελλάδα  Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της γνωστής εταιρείας Benjamin Moore.

H Benjamin Moore κατασκευάζει χρώματα ποιότητας από το 1883, όταν ένας νεαρός Ιρλανδός μετανάστης, ο Benjamin Moore, ξεκίνησε σ’ ένα μικρό κτίριο στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, μια επιχείρηση χρωμάτων. Λόγω της καλής ποιότητας των προϊόντων, η επιχείρηση του έγινε γρήγορα γνωστή, οργανώθηκε σε εταιρεία και την δεκαετία του 1920 μεταφέρθηκε στο New Jersey. Το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου βρίσκει την εταιρεία σε πλήρη δραστηριότητα και αλματώδη ανάπτυξη δημιουργώντας έτσι 22 εργοστάσια στις ΗΠΑ και Καναδά. Στις αρχές του 1990 η Benjamin Moore αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητες της και σε άλλες χώρες όπως Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Ινδονησία, και τώρα στην Ελλάδα μέσω του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Copyright 2009: Αλέκος Καρύτσας – Blue Vayeros

Σχόλια

Σχολιάστε