Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΡΙΜΟΛΝΤΙ ΤΕΛΟΣ

Σε βαρύ πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο ποδοσφαιριστλής της αγαπημένης μας ομάδας, Λούκας Ριμόλντι. Την προηγούμενη εβδομάδα όλα έδειχναν ότι ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αλλά μετά από χτεσινό συμβάν οι εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης είναι αρνητικότατες.

 

 

Τελικά, όπως έχουμε πει κατ’ επανάληψη, αυτή η ομάδα δεν θα ηρεμήσει ποτέ. Έτσι μετά την ανανέωση του συμβολαίου του κόουτς , που όλους μας χαροποίησε , από κύκλους της ΠΑΕ διέρρευσε πως ο Ριμόλντι αποτελεί ουσιαστικά πλέον παρελθόν για την ομάδα , κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ώρες.

Αφορμή στάθηκε η κακή όπως εκτιμήθηκε απόδοση του Αργεντινού, στο ματς με τον Αστέρα πού φάνηκε να αδιαφορεί. Έτσι σε παρατήρηση, μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, που του έγινε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κο Πρόκο αυτός αντέδρασε με πολύ άσχημο τρόπο κινούμενος απειλητικά εναντίον του , μιλώντας ειρωνικά μάλιστα και για τον διευθηντή της ομάδας κο Αγγελή που σημειώτεον απουσιάζει στην Αργεντινή, αλλά και ήταν αυτός που έκανε και την οικονομική προσφορά προ ημερών για την ανανέωση του συμβολαίου του παίχτη.
Αμέσως ενημερώθηκε ο κος Τσιριμώκος που ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο ο οποίος και έδωσε την εντολή της άμεσης λήξης της συνεργασίας μιας και όπως λέχθηκε είχε προειδοποιηθεί ο Ριμόλντι αμέσως μετά τον αγώνα με την Καστοριά πως σε οποιαδήποτε περίπτωση άλλης παρεκτροπής του δεν θα υπήρχε συγχώρηση.

Ο κος Χριστοβασίλης πάντως δείχνοντας για μια ακόμη φορά το μέγεθος της αξιοπρέπειας αλλά και μεγαλοφροσύνης που τον διακρίνει έδωσε εντολή να πληρωθεί ο παίχτης μέχρι και την τελευταία μέρα του συμβολαίου του και να λυθεί καινή συναίνεση και χωρίς εντάσεις παρ όλο που θα μπορούσε να προβεί σε διακοπή.
Μετά από αυτή την εξέλιξη πάντως υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει πρόβλημα και στην ανανέωση του συμβολαίου με τον Όγιος μιας και όπως διέρρευσε δεν συμφωνεί με αυτή την απομάκρυνση και κανείς πλέον δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει μιας και ο Άρης έχει κάνει πρόταση και στους δυο για να τους αποκτήσει και μάλιστα με πολύ ευνοϊκούς όρους.

Ο κος Αγγελής πάντως σε τηλεφωνική επικοινωνία δήλωσε πως «από παίχτες το μοναστήρι να είναι καλά» και ήδη ο Μοντέζ με τον οποίο έχει συναντηθεί , μένει στο σπίτι του, έχει έτοιμους με πολύ καλούς οικονομικούς όρους δυο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην θέση του Ριμόλντι .

Τέλος πάντων η υπόθεση Ριμόλντι ήταν καζάνι που σιγόβραζε και κάποια στιγμή θα ξεχείλιζε. Ευτυχώς που όπως φαίνεται δεν θα υπάρχουν αγωνιστικές συνέπειες στην ομάδα μιας και ούτως η άλλως λόγω της μακράς απουσίας του είχε μάθει να ζει και χωρίς αυτόν αλλά και ουσιαστικά η κατηγορία έχει κριθεί. Κρίμα πάντως γιατί πραγματικά είναι καλός παίχτης και ειδικά στον πρώτο γύρο βοήθησε πολύ. Καλή του τύχη, όπου κι αν πάει και να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Το παραπάνω κείμενο είναι μέσα στα πλαίσια της πρωταπριλιάς.

Σχόλια

Σχολιάστε