Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Μέσω στοιχήματος και μαθηματικά στην Α΄

Έχασε μέσα στην έδρα της η Κέρκυρα από την ομάδα της Καστοριάς, που σημειωτέον έχει ήδη υποβιβαστεί. Ο ΟΠΑΠ είχε φυσικά προνοήσει και δεν είχε βάλει τον συγκεκριμένο αγώνα στο κουπόνι του, ενώ πάρτυ έχει γίνει στα κουπόνια των άλλων εταιριών. Έτσι λοιπόν η αγαπημένη μας ομάδα ανέβηκε και μαθηματικά 4 αγωνιστικές πριν τελειώσει ο μαραθώνιος της Β΄Εθνικής. Το πάρτυ θα ξεκινήσει αύριο από την Καβάλα όπου ο σύνδεσμός μας θα είναι και εκεί, πιστός στο ραντεβού του. Οι πρώτες δηλώσεις ….

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Χριστοβασίλης, πάντα μετρημένος και ολιγομίλητος απαντώντας στην ερώτηση μας για το πώς αισθάνεται μας είπε: “Αισθάνομαι όπως αισθάνονται όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, που πέτυχαν το στόχο της ανόδου. Όλοι μαζί τώρα πάμε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.”  

Ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας κ. Αγγελής δήλωσε: “και τώρα μπορούνε να πάνε όλοι να κοιμηθούν ήσυχα, αυτοί που όλο αυτό το διάστημα έμειναν ξάγρυπνοι για να εμποδίσουν το έργο μας και την άνοδο της ομάδας.”

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας κ. Θαλής Τσιριμώκος δήλωσε: ” Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον προπονητή μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας σε όλο το πρωτάθλημα και εύχομαι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να μην ξαναχρειαστεί να αγωνιστεί σε άλλη κατηγορία, εκτός από αυτή της Α΄Εθνικής που σίγουρα του αξίζει”.

 Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Γκιγιέρμο Όγιος δήλωσε: ” Είμαι πολύ χαρούμενος, ικανοποιημένος και ιδιαίτερα συγκινημένος, που πετύχαμε το στόχο μας με την άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου , τον κόσμο μας , τους Blue Vayeros, τη διοίκησή μας, τα Μ.Μ.Ε. που περίμεναν τόσα χρόνια για την άνοδο και τελικά όλοι μαζί τα καταφέραμε και βρισκόμαστε στη Σούπερ Λίγκ. Από εδώ και πέρα χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά και πιστεύω ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα πρέπει να πάμε τη σημαία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ όσο πιο ψηλά γίνεται, όπως ποθεί ο κόσμος μας, διότι τόσο αυτή η ομάδα όσο και η Ήπειρος το αξίζει. Σας στέλνω θερμό χαιρετισμό και ευχαριστώ για όλα.”  

 

Η ομάδα έμαθε για την ήττα της Κέρκυρας, ενώ έτρωγε σε εστιατόριο της Βέροιας. Όπως είναι φυσικό ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και το λεωφορείο της ομάδας μας διέσχισε την πόλη της Βέροιας, κορνάροντας. Είναι από τις πιο γλυκές εκδικήσεις για την ομάδα του μπακάλη. 

Η ομάδα της Καστοριάς μας είχε ξαναδώσει μια παρόμοια χαρά τη σεζόν 1989-90, όταν αφαίρεσε το δικαίωμα της ανόδου στην ομάδα της Καλλιθέας τότε. Η ιστορία φαίνεται ότι επαναλήφθηκε και σήμερα σε έναν αγώνα που μόνο οι πολύ στοιχηματικά υποψιασμένοι, μπορούσαν να προβλέψουν… και στο σύνδεσμό μας ήταν αρκετοί αυτοί την τελευταία εβδομάδα, έχοντας κατά νού, ότι έρχεται η γιορτή του Πάσχα.

Οι ομορφιές όμως δεν σταματούν εδώ σήμερα…. Ο αγώνας Βέροια-Ηλυσιακός διακόπηκε με υπαιτιότητα της τοπικής ομάδας, γιατί χτυπήθηκε ο διαιτητής, ενώ ο κ. Πηρούνιας προέβη σε απίστευτες κατηγορίες για την ομάδα της Καλλιθέας. Όπως φαίνεται η χτεσινή πανσέληνος τους επηρέασε όλους…

Πατώντας εδώ μπορείται να διαβάσεται τις απόψεις των μελών του forum για την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου.   

Σχόλια

Σχολιάστε