Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Άρχισε το πάρτυ για όλους μας. Πάνω από 5000 φίλαθλοι μας, βρέθηκαν σήμερα στο Πανηπειρωτικό για να παρακολουθήσουν την πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν. Πρωτόγνωρος ο παλμός και το πάθος όλων μας, όπου παίκτες και διοίκηση έδειχναν πολύ αμήχανοι από τις αντιδράσεις λατρείας του κόσμου, αφού σίγουρα δεν περίμεναν τόσο πολύ κόσμο στην πρώτη της ομάδας μας. Η ώρα έναρξης της πρώτης ήταν αρκετά δύσκολη για πολλούς, καθώς η αγορά των Ιωαννίνων ήταν ανοικτή, αλλά αυτό δεν πτόησε τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, να βρεθεί κοντά στην ομάδα.

 

 

Το ραντεβού μας ήταν προκαθορισμένο, για τα μέλη του συνδέσμου μας, για να κάνουμε και φέτος την καθιερωμένη, γούρικη, βόλτα στους δρόμους της πόλης μας, πηγαίνοντας προς την πρώτη της ομάδας. Έτσι λοιπόν μαζευτήκαμε στην Πλατεία, περιμένοντας φυσικά και τους “συνήθεις” καθηστερημένους.

 

 

Πολλοί ήταν αυτοί που είχαν βρει τις αναγκαίες εναλλακτικές λύσεις στα καταστήματά τους, γιατί όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν από τη σημερινή γιορτή. Μέλη του συνδέσμου μας μοίρασαν σημαιάκια σε όποιο παιδάκι περνούσε από την προσυγκέντρωσή μας, ενώ τα κορναρίσματα από τα περαστικά Ι.Χ. ήταν συνεχόμενα.

 Ξεκινώντας την πορεία μας με τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα, κατηφορίσαμε προς την Αβέρωφ, όπου οι καταστηματάρχες έβγαιναν έξω από τα μαγαζιά τους για να συμμετάσχουν και αυτοί χειροκροτώντας στο ξεκίνημα της πρώτης της ομάδας μας. Παντού έβλεπες χαμογελαστά πρόσωπα, λες και όλοι μας περιμέναμε υπομονετικά, να έρεθει αυτή η στιγμή της απέραντης ευτυχίας για την ομάδα μας και τους φιλάθλους μας.

 

 

Το ίδιο φυσικά έγινε και στις καφετέριες της λίμνης, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που άφησαν το καφεδάκι τους και ακολούθησαν την πορεία μας.

 

 

 

Περνώντας μέσα από την ΚΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ φωνάζοντας τα συνθήματα της ομάδας μας δίνοντας έτσι ένα πολύ διαφορετικό τόνο στην πόλη μας.

 

 

 

Με σημαίες και τα απαραίτητα καπνογόνα μπήκαμε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, όπου όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο ήταν ήδη κατάμεστο από τους φιλάθλους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. 

 

 

Το προπονητικό τιμ και η διοίκηση, πέρασαν με κόπο ανάμεσα από τους φιλάθλους για να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο για τον καθιερωμένο αγιασμό.

 

 

Η παράνοια και σχιζοφρένεια που τρέφει η πόλη μας για την αγαπημένη της ομάδα είναι φυσικά το μεγάλο σημείο αναφοράς. Λίγο πιο πέρα οι άνθρωποι από τα κανάλια της Αθήνας που βρισκόταν στον χώρο για να τραβήξουν πλάνα από την πρώτη, παρακολουθούσαν έκπληκτοι και έλεγαν ότι αυτό που γίνεται σήμερα είναι πρωτοφανές. 

 

 

Ο κόσμος ήταν τόσος  πολύς, που αναγκαστήκαν πολλοί φίλαθλοι να μπούνε εντός του αγωνιστικού χώρου, κατά την διάρκεια του αγιασμού.

 

 

Αναμενόμενο βέβαια, ήταν να πάρει φωτιά το γήπεδο από τις εκδηλώσεις του κόσμου. Όλοι μας νοιώσαμε ότι φέτος θα είναι η χρονιά μας και θα δώσουμε τον υπερ πάντων αγώνα για την ομάδα που αγαπάμε παθολογικά, προστατεύοντάς την από τις πιθανές κακοτοπιές του παρελθόντος.

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ

Σχόλια

Σχολιάστε