Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Άρχισαν τα όργανα?

Αρνητικότατες εντυπώσεις άφησε το διαιτητικό τρίο στον αγώνα της Ξάνθης. Πολλές οι λάθος αποφάσεις τους οι οποίες ήταν όλες εις βάρος της ομάδας μας. Ειδικότερα ο κ. Παπασταμάτης και ο πρώτος βοηθός του κ. Παπαδόπουλος αδίκησαν την ομάδα μας εμφανέστατα. Το σχέδιο πιθανώς να ήταν οργανωμένο καθώς υπήρχε μεγάλη επιλεκτικότητα στην ανάλυση των φάσεων από τα κανάλια. Ο σύνδεσμός μας επικοινώνησε με τον κ. Μπραουδάκη, ο οποίος αναλύει τις επίμαχες φάσεις για λογαριασμό του συνδρομητικού καναλιού.

 
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Έχει καθιερωθεί πλέον από τα κανάλια που έχουν τηλεοπτικά δικαιώματα ομάδων, να έχουν εκπομπές στις οποίες αναλύουν τις αμφισβητούμενες φάσεις. Έτσι λοιπόν ΕΤ1, ΣΚΑΪ, και NOVA, έχοντας καλεσμένους καθηγητές διαιτησίας, οι οποίοι είναι Βαρούχας, Βασιλάκης και Τεβεκέλης αντίστοιχα, αναλύουν τις αποφάσεις των διαιτητών. Θεμιτά όλα αυτά βέβαια, αν δεν γινόταν αυτά που έγιναν στην πρώτη εκπομπή των καναλιών για την νέα χρονιά.

 

Η ΕΤ1 ανέλυσε τις φάσεις των οφ-σάιντ στην περιοχή ελέγχου του πρώτου βοηθού, λέγοντας ότι κακώς σταμάτησαν δύο επιθέσεις της ομάδας μας, καθώς οι παίκτες μας που σημειωτέον έβγαιναν τετ-ατετ, καλυπτόταν εμφανώς. Δεν έδειξε όμως την περίπτωση του πέναλτυ που δεν δόθηκε.

 
Ο ΣΚΑΪ έδειξε και το πέναλτυ, ασχολίαστα όμως, και αυτό είναι φυσικά περίεργο.
 

Το NOVA δεν έδειξε καμμιά αμφισβητούμενη φάση από τον δικό μας αγώνα και έδειξε από όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που έγιναν στην πρώτη αγωνιστική. Ηγετικό στέλεχος του συνδέσμου μας επικοινώνησε με τον κ. Βαγγέλη Μπραουδάκη υπεύθυνο της εκπομπής ο οποίος μας έκανε την εξής δήλωση:
” Η ΕΡΤ μας έστειλε μόνο 3 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα από τον αγώνα, στα οποία περιέχοταν μόνο τα γκολ και οι ευκαιρίες. Δεν έστειλε τις αμφισβητούμενες φάσεις. Αντίστοιχα το NOVA στέλνει όλους τους αγώνες από τις ομάδες που έχει τα αποκλειστικά διακιώματα. Έτσι δεν ήταν δυνατή η ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων. Θα το αναφέρω αυτό και στις εκπομπές μου στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο “
 
Έτσι λοιπόν εύκολα καταλαβαίνει κανείς αν συνυπολογίσει και την μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του αγώνα, ότι οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης, προσπαθεί να προστατεύσει τα συμφέροντα της Ξάνθης και φυσικά του ιδιοκτήτη της κ. Πανόπουλου, τον οποίο μάλιστα τον είχε σαν αναλυτή του αγώνα σε μακροσκελέστατη για τα δεδομένα τηλεοπτική συνέντευξη του.
 
Όλα αυτά φυσικά μας δημιουργούν κάποιες ανησυχίες, καθώς μας ξυπνάνε μέσα μας κάποιες άλλες εποχές, τις εποχές της παράγκας και του ανηλέητου κυνηγητού της ομάδας μας. Φυσικά δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουμε σε κανέναν να βιώσουμε παρόμοιες άρρωστες καταστάσεις και αυτό θα το διαπιστώσουν όλοι τους σύντομα. 
Σχόλια

Σχολιάστε