Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΝΕΑ

Ο αγώνας με τον Άρη ορίστηκε για το Σάββατο 12-9-2009 και ώρα 19.00. Ο σύνδεσμός μας έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και έχει κανονίσει να προμηθευτεί εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων μας  στο Χαριλάου. Ο αγώνας με την ΑΕΚ ορίστηκε Κυριακή 4.45 μμ, ενώ με την Λάρισα Σάββατο 4.45 μ.μ. 

Όπως πάντα η σχετική κλασσική ανακοίνωση του συνδέσμου: “Ο Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Blue Vayeros διοργανώνει πολιτιστική περιήγηση για την πόλη της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 12-9-2009. Παράλληλα θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα Άρης – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Πληροφορίες – εγγραφές στον σύνδεσμό μας Φ. Τζαβέλλα 17 τηλ. 2651078103.”

Υπήρξε μεγάλο παρασκήνιο για την εξασφάλιση των εισιτηρίων του αγώνα, καθώς μερικοί βάζοντας πάνω από όλα την δική τους ησυχία και καλοπέραση, δεν είχαν προβεί στις κατάλληλες ενέργειες που απαιτούνται για την εξασφάλιση των εισιτηρίων. Ο σύνδεσμός μας ήρθε σε επαφή με τους υπεύθυνους της ΠΑΕ Άρης και κανονίσαμε για την εξασφάλιση των εισιτηρίων αγώνα, καθώς είναι γνωστό σε όλους ότι έχουμε άψογες σχέσεις με την Super 3 και με την διοίκηση του Άρη. Μερικοί θέλουν έχουν επιλέξει τον δρόμο της απομόνωσης, αλλά αυτό σε καμιά περίπτωση δεν θα το αφήσουμε να περάσει απαρατήρητο.

Με 8000€ πρόστιμο τιμωρήθηκε η ομάδα μας για υβριστική συμπεριφορά μεμονωμένων φιλάθλων, προς τον διαιτητή του αγώνα. Η απόφαση αυτή δημιουργεί αρκετούς προβληματισμούς καθώς είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα και όχι μόνο. Έτσι λοιπόν αν κάποιος βρίσει από την κερκίδα μεμονωμένα τον διαιτητή η ΠΑΕ θα τιμωρείται με πρόστιμο και φυσικά στο σημείο αυτό είναι πολύ δύσκολο να πει κάποιος μετά βεβαιότητας ότι μπορεί να ελενχεί και φυσικά να ελαχιστοποιηθεί. Ουσιαστικά λοιπόν, πηγαίνουμε σε ένα σύστημα καθαρό εισπρακτικό, αφού στα γήπεδα που θα υπάρχει κόσμος, είναι αδύνατον να μην βρεθεί κάποιος που να  βρίσει. Οι βρισιές που αποτελούν καθημερηνότητα στην ζωή μας στυλ, βλάκα ή μαλάκα, στο γήπεδο απαγορεύονται και τιμώνται με 8.000 €. Ουσιαστικά λοιπόν οι τυπάδες της σούπερ λίγκας προσπαθούν να αντλήσουν έξτρα έσοδα από τις ΠΑΕ, που αν πάνε όλα καλά για αυτούς θα πάρουν τουλάχιστον 200.000€ από την κάθε μια από αυτές. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα ποσό πάνω 3.000.000 € συνολικά τα οποία θα διατεθούν για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, όπου εκεί είναι ουσιαστικά το κομάτι που θα αρχίσει το μεγάλο φαγοπότι για όλους τους. 

 

Σχόλια

Σχολιάστε