Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΝΕΑ- Ανακοίνωση

Ο αγώνας ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 17/10/2009 με ώρα έναρξης 19.00 στο γήπεδο της Τούμπας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε για πρώτη φορά φέτος να δώσει εισιτήρια στε φιλοξενούμενη ομάδα και έτσι οι φίλαθλοί μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το σύνδεσμό μας, για την καλύτερη οργάνωση της μετακίνησης των οπαδών μας , ενώ από σήμερα άρχισαν οι προεγγραφές για τα εισιτήρια του αγώνα. Εξελίξεις φαίνονται να υπάρχουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο Θ. Ζαγοράκης με επιστολή του στα Μ.Μ.Ε, δήλωσε την παραίτησή του.

Ο σύνδεσμός μας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

“Ο Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BLUE VAYEROS, το Σάββατο 17/10/2009, διοργανώνει πολιτιστική περιήγηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα θα παρακολουθήσουμε και τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Πληροφορίες, εγγραφές στα γραφεία του συνδέσμου μας Φ. Τζαβέλλα 17, τηλ. 26510-78103.”

Ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων θα γνωστοποιηθεί, μετά την προκαθορισμένη σύσκεψη στην Α/Δ Θεσσαλονίκης την ερχόμενη Τρίτη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ορίσει την τιμή του εισιτηρίου στα 20€ και θύρα εισόδου την 8, ενώ στις προθέσεις της, αν το επιτρέψει η αστυνομία, είναι να δοθούν στους οπαδούς μας 1500 εισιτήρια. Το πιθανότερο πάντως είναι να επιτραπεί από την αστυνομία η διάθεση 900 εισιτηριών για τις ανάγκες των φιλάθλων μας.  

Η μετακίνηση των οπαδών μας θα γίνει με λεωφορεία τα οποία θα μισθωθούν από το σύνδεσμό μας και με Ι.Χ.. Το ενδιαφέρον για την πολιτιστική μας περιήγηση είναι μεγάλο και ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον φίλαθλοι από πολλές πόλεις της Ελλάδας. Η πολιτιστική μας περιήγηση θα ξεκινήσει από την Νομαρχία ενώ το επόμενο ραντεβού όλων μας θα είναι στα διόδια των Μαλγάρων, όπως πάντα άλλωστε.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων ο σύνδεσμος μας θα είναι καθημερινά ανοιχτός, όπως πάντα, ενώ θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεριότητας.  

Την παραίτησή του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γνωστοποίησε με δήλωσή του ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:

“Υπάρχουν μέρες στη ζωή του κάθε ανθρώπου που τα «θέλω» υποκύπτουν σε ανώτερες δυνάμεις. Σήμερα 8 Οκτωβρίου 2009 είναι μια τέτοια μέρα για μένα. Είμαι υποχρεωμένος για προσωπικούς λόγους να υποβάλω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύντομα και συγκεκριμένα όταν οι συνθήκες μου το επιτρέψουν θα είμαι σε θέση να εξηγήσω με σαφήνεια – ως οφείλω να κάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τους χιλιάδες μετόχους που στήριξαν με πίστη και αφοσίωση την προσπάθεια μας για εξυγίανση και αναγέννηση – τους λόγους για τους οποίους σήμερα υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του προέδρου.

Ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Είμαι πεπεισμένος ότι η προσπάθεια για την αναρρίχηση της ομάδας στην κορυφή του Ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση τόσο από τους φιλάθλους, όσο και από τους ανθρώπους που πριν από 2.5 χρόνια οραματίστηκαν μαζί με μένα έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή.

Με τιμή
Θεόδωρος Ζαγοράκης”

Δεν έχει γίνει γνωστό αν η παραίτηση του Θ. Ζαγοράκη έχει σχέση με τα επεισόδια πού έγιναν μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη, αλλά σίγουρα είναι γνωστές οι  θέσεις του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για θέματα βίας. Πολλές φορές στο παρελθόν σε συζητήσεις του με τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ, είχε αναφέρει ότι θα αναγκασθεί σε παραίτηση αν δεν ελαχιστοποιηθούν οι παρεκτροπές των οπαδών της ομάδας του, τόσο μέσα όσο και έξω από τα γήπεδα. Η συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ μέσα στα γήπεδα ήταν πολύ καλή φέτος, αλλά πιθανότα τα εξωγηπεδικά επεισόδια, στεναχώρησαν τον πρώην πρόεδρο.  

Σχόλια

Σχολιάστε