Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ BLUE VAYEROS 2010

HMEROLOGIO_TELIKO_afisaΟι Blue Vayeros έχουν εκδόσει και έχουν θέσει σε κυκλοφορία το ημερολόγιο του συνδέσμου μας για το 2010. Πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά, τόσο σε ποιότητα εκτύπωσης, όσο και στην επιλογή του φωτογραφικού υλικού. Τα έσοδα από την πώληση του ημερολογίου θα διατεθούν για τα λειτουργικά έξοδα του συνδέσμου μας. Το ενδιαφέρον των φιλάθλων μας είναι μεγάλο και αναμένεται η εξάντληση των αποθεμάτων τις επόμενες ημέρες. Η τιμή πώλησης του ημερολογίου είναι 5€ και φυσικά είναι ελκυστικότατη.
Ξεφυλλίζοντας το ημερολόγιο θα συναντήσουμε τον ΠΑΣ του χθές και του σήμερα. Μέσα από απολαυστικές ασπρόμαυρες ρετρό φωτογραφίες εντυπωσιάζουν οι παλιές ενδεκάδες όσο και η εξέδρες της εποχής , με αποκορύφωμα μια ανέκδοτη φωτο όπου απεικονίζονται οπαδοί της δεκαετίας του 70 μαζί με τον τρομπετίστα της εποχής , τότε που η τρομπέτα αποτελούσε ατραξιόν των Ελληνικών γηπέδων και ο ΠΑΣ είχε την τύχη να έχει στις τάξεις των οπαδών του και αυτός τον δικό του τρομπετίστα.

HMEROLOGIO_TELIKO_afisa

Μαζί τους συνυπάρχουν και εξαιρετικές έγχρωμες φωτο με αποκορύφωμα την ομάδα του ΠΑΣ μπροστά από την εξέδρα του συνδέσμου. Ένα μοναδικό πάντρεμα του χθες με το σήμερα λοιπόν αποτελεί το ημερολόγιο τοίχου των Bluevayeros που θα φέρει εξαιρετικές νοσταλγίες στους παλιούς αλλά και ενθουσιασμό στους νεότερους εκ των οποίων κάποιοι θα αναγνωρίσουν και τα πρόσωπά τους σε αυτό, πλυμμηρισμένο και με τα συνθήματα που κατά καιρούς ακούγονται στους Ζωσιμάδες. Από το γραφικό Α!..ΟΥ!! μέχρι το ανατρεπτικό του «γέρου»…

HMEROLOGIO_TELIKO_FLEBARHS

HMEROLOGIO_TELIKO_Layout_1_Page_01Η τιμή πώλησης είναι μόνο 5 ευρώ , τιμή εξαιρετικά μικρή τόσο για την ποιότητα που παρέχει η εκτύπωσή του όσο και την μοναδικότητα του ημερολογίου που τυπώθηκε σε συγκεκριμένα κομμάτια ώστε να αποτελεί και συλλεκτική έκδοση, ενώ σαν χορηγούς θα συναντήσουμε μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα του επιχειρηματικού τοπίου της πόλης. Η διάθεση του ημερολογίου θα γίνεται από τα γραφεία του συνδέσμου μας καθημερινά και από επιλεγμένα σημεία πώλησης στην πόλη μας.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους χορηγούς του ημερολογίου, καθώς χωρίς την οικονομική τους συμβολή δεν θα ήταν δυνατόν να προχωρήσουμε στην πολυτελή έκδοσή του.
Τη συνολική επιμέλεια της έκδοσης είχε το μέλος των Blue Vayeros Athens Club, κ. Αλέξανδρος Καρίτσας, ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος της ομάδας εργασίας. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε επίσης, ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πας Γιάννινα, κ. Χρίστο Τσάγκα, για την παραχώρηση φωτογραγικού υλικού που χρησιμοποιήθηκε.
Σχόλια

Σχολιάστε