Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

UEFA…Πολιούχος Άγιος των Εταιριών Στοιχημάτων

bvtayrosgfrΗ ΟΥΕΦΑ η μεγάλη προστάτιδα των εταιριών στοιχημάτων προσπαθεί, να τις προφυλάξει, από τυχόν απωλειών των κερδών τους. Έτσι λοιπόν, κάθε τρίμηνο στέλνει μια έκθεση με αγώνες που οι εταιρίες στοιχημάτων χάνουν από τα κέρδη τους, χαρακτηρίζοντας τα ως «ύποπτα». Τέτοιες εκθέσεις έχουν έρθει αρκετές στην Ε.Π.Ο. και στην Γ.Γ.Α., αλλά ποτέ δεν έχουν διαρρεύσει οι αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος.

 

Εύκολα όμως διέρρευσε ο αγώνας με σαφέστατο απώτερο σκοπό να βλάψει την αγαπημένη μας ομάδα. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η επιλεκτική διαρροή του αγώνα Πανθρακικού – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Το ζητούμενο βέβαια για όλους μας είναι να βρεθεί ο υπεύθυνος της διαρροής, αφού έτσι θα καταλάβουμε όλους μας τον πρωταίτιο του πρωτοφανούς σχεδίου συκοφάντισης της ομάδας μας.

Είναι γνωστό ότι σε όλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οι κύριοι χορηγοί των ομάδων, ακόμη και οι χρηματοδότες των γηπέδων είναι οι εταιρίες στοιχημάτων. Όλο το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα λοιπόν στηρίζεται στα κέρδη των στοιχηματικών εταιριών.  Έτσι λοιπόν και η ΟΥΕΦΑ θέλοντας να προστατεύσει αυτές τις εταιρίες και τα κέρδη τους, όταν χάνουν από το στοίχημα, στέλνουν εντολή διερεύνησης της «κανονικότητας» του αγώνα. Οι Ελληνάρες το μεταφράζουν «στημένο»…

Ο παίκτης  που στοιχηματίζει δεν δικαιούται να κερδίζει σύμφωνα με τη λογική της ΟΥΕΦΑ. Θα ήταν τουλάχιστον αφελής ένας παίκτης να παίξει στον αγώνα Πανθρακικός-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ οποιοδήποτε σημείο εκτός του διπλού αν σκεφτεί κάποιος την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων εκείνη την εποχή. Ο Πανθρακικός είχε πολλά εσωτερικά προβλήματα ( με τον τότε προπονητή του Καρτιέ, διοικητικές αλλαγές κ.λ.π.), ενώ μέχρι τότε είχε πολύ μικρή βαθμολογική συγκομιδή.

Απλά παραθέτουμε τους εντός έδρας αγώνες  του Πανθρακικού μέχρι τον αγώνα με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τους υποψιασμένους Ελληνάρες και όχι μόνο:
23.8.09    1η  Πανθρακικός – Ηρακλής 1-2
13.9.09    3η Πανθρακικός – Παναθηναϊκός 0-1
3.10.09    6η Πανθρακικός – Αρης 1-1
25.10.09  8η Πανθρακικός – Λάρισα 1-3
7.11.09  10η Πανθρακικός – ΠΑΟΚ 1-2
29.11.09 12η Πανθρακικός – Λεβαδειακός 0-2
6.12.09   13η Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0
20.12.09 15η Πανθρακικός – Ατρόμητος Αθηνών 0-3
10.1.10   17η Πανθρακικός – Γιάννινα 1-2

Οι παίκτες του στοιχήματος των ξένων εταιριών, έβλεπαν σαν θείο δώρο την απόδοση του 1,70 για το διπλό. Για τον ΟΠΑΠ δεν μιλάμε, ξέροντας τη διαφορά των δύο ομάδων είχε εκτυπώσει στο κουπόνι την απόδοση 1,50, αλλά δεν μπορούσες να το παίξεις. Πιάστηκαν στον ύπνο οι ξένες εταιρίες, λογικά από λάθος πληροφόρηση για την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Το πάρτυ δυσφήμισης, βέβαια το είχε ξεκινήσει πριν από τον αγώνα η εφημερίδα GOAL, ανακαλύπτοντας διαπλοκή, επειδή το εργοστάσιο του κ. Χριστοβασίλη είναι στον πόλη της Κομοτηνής. Σύμφωνα με το τότε δημοσίευμα της εφημερίδας, το συμπέρασμα που μπορεί εύκολα να εξάγει και ένα μικρό παιδί, ο Πανθρακικός έπρεπε να κάτσει να χάσει.

Αντίστοιχου βέβαια προσανατολισμού είναι και το χτεσινό δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι φιλοολυμπιακών αισθημάτων, εξηγώντας έτσι ένα πιθανό καλό αποτέλεσμα στο σαββατιάτικο αγώνα στο Καραϊσκάκη. 

Η δυσκολία όμως που κέρδισε ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αγωνιστικά μάλλον δεν απασχόλησε ιδιαίτερα κανέναν, γιατί απλά δεν τους σύμφερε. Εντάξει η ΟΥΕΦΑ πιθανότατα δεν είχε στη διάθεσή της το βίντεο του αγώνα, αλλά το αθλητικό τμήμα του Άλφα σίγουρα το είχε. Δυστυχώς όμως στο Ελλαδιστάν, όλοι κινούνται πίσω από τα συμφέροντα που εξυπηρετούν. Έτσι λοιπόν με ελαφριά την καρδίαν, βρίσκουν να χτυπήσουν πισώπλατα την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για τους δικούς λόγους.

Δυστυχώς για όλους αυτούς τους έχουμε χαλάσει την μανέστρα, αφού μας είχαν σαν πεσμένους πριν από τα Χριστούγεννα. Η νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης, τους έχει διαταράξει τα σχέδια τους και προσπαθούνε , απέλπιδα, να σώσουν την δικιά τους παρτίδα. Εμείς είμαστε εδώ έτοιμοι για μια ακόμη φορά να γίνουμε οι χειρότεροι εφιάλτες στα παρασκηνιακά τους όνειρα… 

 

Σχόλια

Σχολιάστε