Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΔΕ Σ’ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ

opadoiΤο τελευταίο διάστημα και ειδικότερα μετά τον αγώνα στο Ηράκλειο, όλοι όσοι παρακολουθούν από κοντά τα θέματα που αφορούν τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, γίνονται θεατές κάποιων καταστάσεων που προκαλούν εντύπωση. Συγκεκριμένα δόθηκαν στη δημοσιότητα παραιτήσεις από το Δ.Σ. της ΠΑΕ, των κ. Χήτου, κ. Καχριμάνη και του κ. Κολόκα. Ομολογουμένως η χρονική στιγμή που επελέγη για κάτι τέτοιο δεν ήταν η πλέον ενδεδειγμένη καθώς η άνοδος στην Super-League έπρεπε να συνοδεύεται και με τη συστράτευση όλων στην προσπάθεια που θα γίνει για την παραμονή, στη σαφώς δυσκολότερη κατηγορία.

Μέγιστη δε απορία μας προκαλεί και το σχόλιο στην επιστολή παραίητσης του κ. Κολόκα, περί διαφωνίας του με το σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά και την ” ανιδιοτέλεια στα δύσκολα της ομάδας μας”  που επικαλείται.
Πολύ θα θέλαμε να μας πει ο κ. Κολόκας που ακριβώς διαφωνεί!

Στην παραμονή του προπονητή, στην πολιτική της ΠΑΕ για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ή στην αποχώρηση κάποιων ποδοσφαιριστών που επέλεξε ο καθ’ ύλην αρμόδιος προπονητής?? Έχει ξεχάσει ο κ. Κολόκας την έμισθη σχέση που είχε με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στα δύσκολα χρόνια?

Εμείς ελπίζουμε πώς οι κ.κ. Χήτος και Καχριμάνης θα ξανασκεφτούν τη στάση τους και θα ανακαλέσουν τις παραιτήσεις τους. Η ομάδα μας έχει ανάγκη από ικανούς και έντιμους ανθρώπους.

Τώρα σε σχέση με τη δική μας στάση, το παιχνίδι του Ηρακλείου μας πίκρανε πολύ και αυτή την πίκρα μας την εκφράσαμε στο φιλικό με τον Άρη. Η θέση μας όμως ήταν είναι και θα είναι πάντα στο πλάι της ομάδας και αυτό γίνεται αντιληπτό καθημερινά με την εν γέννη πώληση των διαρκείας.δείχνουν πως αν και βιώνουμε πολύ δύσκολες οικονομικά μέρες ο λαός του ΠΑΣ θα είναι εκεί για να στηρίξει την ομάδα και τις προσπάθειες του προέδρου ως το τέλος.

Σχόλια

Σχολιάστε