Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Ε όχι και αγαπημένη σας ομάδα!!!

bluevayeros_simaΗ διορισμένη από την προηγούμενη κυβέρνηση Ε.Δ. προέβη σε επίσημη ανακοίνωση χρησιμοποιώντας τις παρακάτω εκφράσεις :  «προβληματίζουν τους πολίτες των Ιωαννίνων», «βάρος του αγνού φιλάθλου και του Έλληνα φορολογούμενου» (3 φορές μάλιστα)…
Προφανέστατα μάλλον έχει μπερδέψει τους ρόλους της, καθώς έχοντας υπέρμετρη έπαρση προσπαθεί να μας πείσει ότι εκπροσωπεί τους πάντες και τα πάντα. Από πότε λοιπόν μια διορισμένη διοίκηση μιλάει εκ μέρος των πολιτών? Είναι αιρετή και δεν το γνωρίζουμε? Αν κοιτάξουμε τη σύνθεσή της θα δούμε ότι συμμετέχει ο κ. Κρανάς, που δεν πήρε την λαϊκή εντολή 2006 για να είναι δήμαρχος Παμβώτιδας, και ο κ. Αρλέτος, ο οποίος δεν εκλέχτηκε  σύμβουλος στις Περιφερειακές εκλογές.
Στην Ε.Δ. συμμετέχουν 3 μέλη που προέρχονται από το σωματείο στίβου ΕΚΑ Δωδώνη (48η στη κατάταξη του ΣΕΓΑΣ) που προσφάτως έκανε τη μεταγραφή του Ιακωβάκη. Για την ιστορία, ο ΑΓΣΙ που κατέχει την 17η θέση δεν εκπροσωπείται. Σημειωτέον ότι την χρονιά που διορίστηκε η Ε.Δ. ο ΑΓΣΙ ήταν στην πρώτη 10άδα, ενώ επιπλέον έχει τμήματα μπάσκετ και βόλεϋ.
Με τις παρακάτω φράσεις: «δεν αντιδικούμε με κανένα, πόσο μάλλον με την αγαπημένη μας ομάδα» και «τους οποίους καλούμε να στηρίζουν την ιστορική μας ομάδα», μάλλον ολοκληρωνόμαστε….
Τα μέλη της Ε.Δ. στηρίζουν την ομάδα και πώς?  Έχουν προμηθευτεί την Κάρτα Φιλάθλου?? Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει καθορίσει η Γ.Γ.Α., και στα πλαίσια του Αθλητικού Νόμου είναι υποχρεωτική, για την παρακολούθηση της αγαπημένης ομάδας. Εμείς πάντως δεν έχουμε δει κανέναν τους να αγοράζει εισιτήριο ή διαρκείας για να δει την αγαπημένη ομάδα μας , με μοναδική φωτεινή εξαίρεση τον κ. Γιαννάκη ο οποίος επί ετών κατείχε εισιτήριο διαρκείας (πληρωμένο από τον ίδιο), μέχρι την χρονιά όμως που διορίστηκε στην Ε.Δ.
Είναι κανένας τους μέλος στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ? Είναι κανένας τους χορηγός στα αθλήματα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ?
Ας προχωρήσουμε λοιπόν σε μια ακόμη χαρακτηριστική έκφραση:  «ολιγομελή οπαδική της παρέα».  Είναι γνωστή η απαξιωτική άποψη που έχει εκφράσει ο κ. Κρανάς σε τηλεοπτική του παρέμβαση στην εκπομπή του συνδέσμου «ΔΕ Σ’ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ», ο οποίος ευθαρσώς είπε «δεν μιλάω με οπαδούς». Άκρως ρατσιστικό και υποτιμητικό για τους φιλάθλους μας. Βέβαια από την άλλη σήμερα προφανώς ο κ. Κρανάς αλλάζοντας άρδην πλεύση, δήλωσε σε ηγετικό μας στέλεχος «θέλω να έρθω μια μέρα στο σύνδεσμο για να συζητήσουμε».
Θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι ο σύνδεσμός μας είναι ανοιχτός σε όλους, έχει μέλη, αιρετή διοίκηση, λειτουργεί χωρίς να απαιτεί χρήματα από κανένα, ενεργεί με πρωταρχικό του μέλημα τον ορθολογιστικό τρόπο διαχείρισης των χρημάτων που του εμπιστεύονται τα μέλη του και οι χορηγοί του, πάντα μέσα από πλήρη διαφάνεια, με κατάθεση πάντα προσφορών, είμαστε κατά των απ’ ευθείας αναθέσεων, παρότι μπορούμε να το κάνουμε νόμιμα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χαρακτηρισμός «ολιγομελή», μάλλον είναι ατυχέστατος και φυσικά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τα βιβλία μελών μας είναι ανοιχτά σε όλους.
Οι “Blue Vayeros” έχουν γράψει τη δικιά τους ιστορία, και αναγνωρίζεται από όλο το φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ο.Σ.Υ.Φ.Ε., καθώς ηγετικό στέλεχος του συνδέσμου μας συμμετείχε (αιρετά), στην τριμελή επιτροπή που κίνησε τις διαδικασίες για τη δημιουργία της Ομοσπονδίας.  

Υ.Γ. Προφανώς μάλλον είστε ηθικά υποχρεωμένοι να γράψετε σωστά το όνομα της αγαπημένης μας ομάδας, η οποία λέγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και όχι ΠΑΣ ΓΙΑΝΕΝΑ που αναγράφεται στο site της Ε.Δ.

Σχόλια

Σχολιάστε