Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

MIKRHΑντιπροσωπεία των Blue Vayeros, επισκέφτηκε σήμερα τα δύο νοσοκομεία της πόλης μας για να μοιράσουν δώρα στους νοσηλευόμενους και στο προσωπικό.
Μεγάλο Σάββατο σήμερα, αλλά η ζωή δεν είναι πάντα όπως την θέλουμε. Έτσι λοιπόν, στα Νοσοκομεία της πόλης μας, υπάρχουν νοσηλευόμενοι, ακόμη και αυτές τις Άγιες Μέρες, όπως επίσης και το προσωπικό που εργάζεται.

MANTZIOS

Σε συνεργασία με τα ζαχαροπλαστεία “ΜΑΝΤΖΙΟΣ”, που μας πρόσφεραν τα πασχαλινά αβγά, επισκεφτήκαμε τις δύο παιδιατρικές κλινικές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Δουρούτης.

DOYROYTH8

Τα μέλη μας μοίρασαν στα μικρά παιδιά και στο προσωπικό των κλινικών σοκολατένια πασχαλινά αβγά και αφίσσες της φετινής ομάδας.

koritsaki

Οι γονείς, τα μικρά παιδιά και το προσωπικό μας δέχτηκαν με απίστευτα χαμόγελα, τα οποία μας δίνουν και εμάς, την ικανοποίηση ότι δώσαμε έστω και αυτή την μικρή χαρά.
Το χαμόγελο από το μικρό αγγελουδάκι της φωτό είναι κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.

XATZHKOSTAPRIN1

Στην συνέχεια επισκεφτήκαμε το Νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου και εκεί συναντήσαμε το ίδιο κλίμα. Μοιράσαμε τα δώρα στην παιδιατρική, στην Μαιευτική και στα Έκτακτα, αφού το Νοσοκομείο ήταν σε εφημερία.
Η ποδοσφαιρική ανάσταση  ήρθε φέτος πρώιμα για την ομάδα μας, αφού έχει ολοκληρώσει εν μέρη τους στόχους της, κερδίζοντας την θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.
Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
Σχόλια

Σχολιάστε