Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ????

mikrhΤην Πέμπτη συμπληρώνονται ακριβώς 10 χρόνια, από τότε που το 24 έγινε μεγαλύτερο του 25. Τότε που ήμασταν η πρώτη ομάδα που έπεφτε λόγω χρεών αν και τα είχαμε πληρωμένα. Τότε που άλλα μας έταζαν όλοι οι πολιτικοί. Δέκα χρόνια μετά άλλη μια τεράστια αδικία πάει να βάλει την ομάδα μας στο γύψο. Είναι το παραμυθάκι με τις αδειοδοτήσεις, που οι πολιτικοί τις δίνουν όπου θέλουν (βλέπε Παοκ Παο πέρσυ, οφη με λευκό φάκελο πριν).
Φυσικά δεν είναι φαντωσιώσεις δικές μας. Ο κ. Σαββίδης (μεγαλομέτοχος του Παοκ) δήλωσε ότι δεν πληρώνει το χρέος στην εφορία που ανέρχεται σε 35 εκατομύρρια ευρώ. Πληρώνει μόνο τα 11 από τα 35 αν τα θέλει το κράτος. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνω παλιά χρέη με τόκους και προσαυξήσεις είπε. Την άλλη μέρα πήρε αδειοδότηση.
Ο Παο έβαλε προσδοκόμενη ρευστότητα από τον πρίγκηπα, από τον Τσάκα, από την Παναθηναϊκή συμμαχία, ύψους 12.000.000 €, που δεν μπήκαν ποτέ στα ταμεία. Πήρε ασειοδότηση πέρσυ, όμως.
Ο οφη παρέδωσε στην επιτροπή λευκό φάκελο. Ο τότε πρόεδρος της Επο κ. Πιλάβιος παραδέχτηκε δημοσίως, ότι αυτός παρενέβει και πήρε αδειοδότηση η ομάδα της Κρήτης.
Ερχόμαστε πέρσυ στην ομάδα μας. παίρνουμε αρχικά αδειοδότηση. Ο εισιγητής κ. Δημητρίου ασκεί έφεση μόνο σε εμάς και την χάνουμε στην δευτεροβάθμια επιτροπή. Κατεβάζουμε το κεφάλι κάτω, χωρίς δικαίωμα μετεγγραφών, φτιάχνουμε την ομάδα με τους πιτσιρικάδες που άφησε την Ελλάδα άφωνη φέτος. Ακολουθείστε το μοντέλο του ΠΑΣ έλεγαν όλοι. Μπαίνουμε στα play-offs παίρνουμε 2 νίκες με τα μεγάλα φαβορί τον Αστέρα Τρίπολης (μέσα) και τον Παοκ Έξω). Τότε ξυπνάνε όλα τα λαμόγια. Κόβεται η ομάδα  οικονομικό μοντέλο από την επιτροπή…. Για την εφορία λένε…. Δεν έχει όμως κανένας ρύθμιση στην εφορία, γιατί όλοι περιμέναν τον νέο νόμο.
Ο πρόεδρος της ομάδας μας δεν είπε δεν πληρώνω όπως είπε ο Σαββίδης και πήρε την αδειοδότηση. Δεν είπε ότι δίνω τόσα… με τα λόγια. Μείωσε το χρέος στην Εφορία από 1.800.000 στο 1.000.000 € και περίμενε τον νόμο όπως όλοι για να ρυθμίσει τα υπόλοιπα.
Δεν τους φτάνει όμως αυτό. Επειδή ο 1ος στα play-offs παίρνει 4.000.000€ εγγυημένα από τα τηλεοπτικά, ξεκινάει το κυνηγητό και της διαιτησίας. Προφανω΄ς τους χαλάσαμε την μανέστρα. Δεν μας περίμενε κανένας.
10 χρόνι συμπληρώνονται την Πέμπτη… το προσέξαμε και εμείς από την ημερομηνία που υπάρχει στις φωτογραφίες.

gkontaskaxri

Βγήκαμε στο δρόμο, σύσσωμη η τοπική κοινωνία. Νομάρχης Δήμαρχος, δίπλα μας….
Η Νομαρχία έγινε τότε προπύργιο για τις διαμαρτυρίες, από εκεί ξεκινάγαμε όλοι μας και το κράτος μας περίμενε ύπουλα στην γωνία.

benizele

Πανό διαμαρτυρίας για τις υποσχέσεις που μας είχε δώσει τότε ο κ. Βενιζέλος, ότι αν πληρώσει η ομάδα έστω και εκπρόθεσμα θα σωθεί. Το είπε και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Αυθάδεια?? Δούλεμα??? Πάρτε το όπως θέλετε.

nomopoystias

Πονεμένοι Ηπειρώτες όπως πάντα. Ξεροκέφαλοι όπως οι παππούδες μας, αγωνιστές όπως αυτοί που πολέμησαν όπου και όταν γινόταν πόλεμος για την πατρίδα. Αλλά δυστυχώς προδωμένοι από την κρατική εξουσία, όπως προδώθηκαν όλοι οι Έλληνες με το μνημόνιο…

plateia

Βγήκαμε όλοι στους δρόμους, μικροί μεγάλοι. Πολλοί ήταν αυτοί βέβαια που δεν μας ακολούθησαν. Ήταν με άλλες ομάδες τότε… Δεν τους είχαμε ανάγκη τότε, ούτε και τώρα φυσικά.

lastixa

Κλείσαμε τις εισόυς της πόλης… Καθαρά για διαμαρτυρία, μαζί με τον Δήμο και την Νομαρχία. Σεβαστήκαμε απόλυτα τη δημόσια περιουσία και δεν καταστρέψαμε το παραμικρό. Οι δημοσιογράφοι που θέλαν αίμα για να ανεβάσουν την τηλεθέαση τους μας προέτρεπαν σε παραβατικές συμπεριφορές. Δεν τσιμπήσαμε… ήταν αδιανόητο για εμάς να να προκαλέσουμε φθορές στη Νομαρχία μας… έτσι την νιώθαμε, ούτε ένα σύνθημα δεν γράψαμε τη σεβαστήκαμε.

broxh

Αναλάβαμε το σκληροπυρηνικό μπλόκο στο Σουλόπουλο… Βροχή, παγωμένοι από το κρύο, βγάζαμε τα ρούχα και τα στεγνώναμε στη φωτιά, λες και ήμασταν στο μέτωπο. Αποκλεισμένοι οι δρόμοι από την Αστυνομία… για να μην φέρουν φαγητό και ρούχα. Αντιμέτωποι με 100 οδηγούς φορτηγών στα σκοτάδια, αντιμέτωποι με τους εκβιασμούς της αστυνομίας, αντιμέτωποι με τα καιρικά φαινόμενα. Μόνοι ενάντια σε όλους.

newALBANIA

Οι καιροί αλλάζουν όμως… Τα κοινωνικά προβλήματα πολύ μεγαλύτερα… Το μόνο που δεν άλλαξε ήταν η συμπεριφορά της κρατικής εξουσίας απέναντί μας… Αλβανούς μας πέρασαν τότε.
Μας έσυραν στα δικαστήρια… Μάλιστα μόνο μέλη μας ήταν οι κατηγορούμενοι. γέλαγε ακόμη και πρόεδρος του Δικαστηρίου…. μας αθώωσε…
Θα αφήσουμε να γίνουν τα ίδια και πάλι???
Απλά είναι ο καιρός και πάλι να δούμε ποιους θα έχουμε δίπλα μας.
Ένα είναι το σίγουρο:
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΦΕΤΟΣ
Σχόλια

Σχολιάστε