Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ

nomopoystiasΣύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το θέμα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, οδηγείται σε διευρεμένη επιτροπή της ΟΥΕΦΑ την ερχόμενη Πέμπτη. Εξετάζεται ο ρόλος του Δημητρίου στην υπόθεση, αφού όλα δείχνουν ότι υπάρχουν έγγραφα τα οποία έχουν κατατεθεί από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις αρμόδιες επιτροπές της ΕΠΟ (π.χ. Φορολογική Ενημερότητα), τα οποία δεν έχουν εκτιμηθεί από την επιτροπή της ΟΥΕΦΑ. Ο κ. Δημητρίου ήταν στην Ελβετία, προφανώς για να στηρίξει την αδιάλλακτη στάση του κατά του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις εκδικάσεις των υποθέσεων στις αρμόδιες επιτροπές της ΕΠΟ.
Αυτό κρίνεται απολύτως φυσιολογικό γιατί απλά δεν είναι δυνατόν ο κ. Δημητρίου να έχει αρνητικές εισιγήσεις και στις δύο επιτροπές στην Ελλάδα, ενώ υπήρχαν κατατεθημένα τα σχετικά έγγραφα από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Δεν είναι δυνατόν ο κ. Δημητρίου να επιμένει στην φορολογική ενημερότητα την οποία αποδεδειγμένα έχει ο ΠΑΣ και από την άλλη να έχει θετική εισήγηση για τον ΠΑΟΚ που αποδεδειγμένα σύμφωνα με τις δηλώσεις του Σαββίδη δεν την έχει.
Είμαστε δυστυχώς μπροστά σε έναν πόλεμο συμφερόντων, που μπορεί  να πλήξει την ομάδα μας. Σε αυτόν τον πόλεμο σίγουρα η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα πρέπει να φανεί δυνατή και εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα που έχει.
Το μεγάλο ερώτημα που παραμένει είναι το ταξίδι του Δημητρίου στην Ελεβετία και οι ποσπάθειες του να προκαταλάβει τις επιτροπές της ΟΥΕΦΑ. Ο κ. Δημητρίου με την στάση του δείχνει ότι αδειάζει την ΕΠΟ και προσπαθεί με κάθε τρόπο να προασπίσει τα δικά του συμφέροντα και τη θέση του για τις επιλεκτικές εισηγήσεις που έκανε.
Σχόλια

Σχολιάστε