Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

opadoi
 Οι Blue Vayeros, σήμερα σε ανοιχτή συνάντηση στα γραφεία τους μίλησαν για όλα τα θέματα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα. Τέθηκαν οι προβληματισμοί όλων για τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν και συμβαίνουν γύρω από την ομάδα μας. Μετά από τρίωρη κατάθεση απόψεων, προτάσεων και συζήτησης επί αυτών, αποφάσισαν την μερική δημοσιοποίηση αυτών που συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν να αναρτηθούν στην κεντρική σελίδα. Αναλυτικότερα:
Οι φετινές διοικητικές επιλογές, οδήγησαν την ομάδα στην πιο πετυχημένη αγωνιστικά χρονιά της ιστορίας της. Παράλληλα η ΠΑΕ έχει μπει στο δρόμο της οικονομικής εξυγίανσης, παρόλο την δύσκολη οικονομική συγκυρία που υπάρχει στη χώρα μας.
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο πρωτάθλημα που πέρασε, δεν χαρίστηκε σε κανέναν και δενσυμμετείχε σε καμιά από τις συνηθισμένες ομορφιές των τελευταίων αγωνιστικών, συνεπής πάντα με τον όνομα και την ιστορία του.

Η πλήρης οικονομική εξυγίανση πιστεύουμε ότι θα επιτευχθεί την επόμενη χρονιά, με βασική προϋπόθεση όμως, να συνεχιστεί το φετινό πετυχημένο οικονομικό μοντέλο.

Κατανοούμε τις δυσκολίες που υπήρχαν κατά τη διαδικασία της αδειοδότησης. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι πολλές οι ΠΑΕ που είχαν ευνοϊκή αντιμετώπιση, την οποία δεν είχαμε εμείς. Θεωρούμε σαν δεδομένο ότι η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα πρέπει δημόσια να ενημερώσει τον κόσμο  επίσημα για τους λόγους απόρριψης του φακέλου μας. Είναι αναγκαίο να βγάλει στη δημοσιότητα τα στοιχεία που κατατέθηκαν και στη συνέχεια δεν στάθηκαν αρκετά για την αδειοδότηση.

Απαιτούμε ανεξαρτήτου οικονομικού κόστους η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα για τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να διεκδικήσει τη δικαίωσή της στο C.A.S.

Ο πόλεμος που δεχτήκαμε αυτό το διάστημα ήταν αναμενόμενος, ανηλεής, βρώμικος και θεωρούμε ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο επιθετικοί σε όσους προσπαθούν με πλάγια μέσα να υπονομεύσουν την ομάδα μας. Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα και κανένας δεν μπορεί να το αμαυρώσει αυτό. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ όσο και αν πόνεσε κάποιους, όσο και να τους χάλασε την μανέστρα, τερμάτισε στην 5η θέση. Εμείς οι οπαδοί θα προσπαθήσουμε, όπως πάντα, να θωρακίσουμε την ομάδα μας, έτσι ώστε να συνεχιστεί η πετυχημένη πορεία που διαγράψαμε φέτος, κάνοντας κριτική στα λάθη μας και προσπαθώντας να διαμορφώσουμε συνθήκες ώστε να μην επαναληφθούν.

Σχόλια

Σχολιάστε