Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ Γιάννινα-Καρδίτσα 3-0 (1999-00)

«Νίκη με περισσότερα τέρματα θα μπορούσε να πετύχει ο ΠΑΣ στα Γιάννενα απέναντι στην αδιάφορη πλέον Αναγέννηση, που δεν έκανε και τίποτα για να δυσκολέψει τους γηπεδούχους.

Εκτός από τα τρία γκολ, οι γιαννιώτες είχαν δοκάρι με τον Κορμαρή στο 69΄αλλά και πολλές ευκαιρίες για γκολ, με κορυφαίες του Κοζανίδη στο 57΄-58΄, ο Κουτσόπουλος, όμως έσωσε την εστία του από το διασυρμό.

Τα γκολ: 35΄(Σ), 50΄(Κ) Τζούμπα, 45΄(Σ) Γήτας.

Κάρτες: Κάμπος, Πάτας, Πράπας, Χατζηρίζος, Καραπέτσας, Αβραμόπουλος (κίτρινες)

Διαιτητής: Βόμβας (Λέσβου): Καλός

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: (Γ. Φοιρός) Ράντος, Γιώτσας, ΤΖΟΥΜΠΑ, Πάτας (Μπούρμπος), Κάκος, Γήτας, Τάτσης, (80΄ Γκαρόζης), Μπελά (86΄ Κάμπος), Κορμαρής, ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ, Φουτσίνι.

Στον πάγκο έμειναν οι Μανώλης, Πάνου, Σεντεμέντες, Θεοδωρής.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: (Ι. Γκαμπέτας): ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, Φλώρος, Χατζηρίζος, Καραπέτσας (90+ Χατζής), Πράπας, Οικονόμου, Αβραμόπουλος, Κατσούλης, Μπουντούρης, Κακανούλιας, (50΄ Σιώμος), Τσίλιας (63΄ Γιαννούλας Β.).

Στον πάγκο έμειναν οι Ππαποστόλου, Αντωνίου, Γιαννούλας Γ.

Και ένα σχόλιο …

Το ματς γινόταν στα Γιάννινα αλλά όλοι στον ΠΑΣ, σύμφωνα με τον Γ. Φοιρό, είχαν το μυαλό τους στα άλλα γήπεδα. Ο Κ. Νεοφώτιστος δε μπορούσε να καταλάβει τον αδικαιολόγητο εκνευρισμό των παικτών του ΠΑΣ, από τη στιγμή που η Καρδίτσα δεν ενδιαφερόταν για το παιγνίδι».

ΕΘΝΟΣΠΟΡ

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο