Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Αγρ. Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα 1-3 (2004-05)

ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ

Έχει… ψωμί ακόμα!!

Δεν αποκλείεται να αποδειχτεί υπερπολύτιμη η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στον Αγροτικό Αστέρα (1-3)

Προϋπόθεση όμως να κερδίσει την Κυριακή στην Θράκη και στο φινάλε την Καρδίτσα (εντός), και ό,τι στο τέλος βγάλει η… κουτάλα

Υπερπολύτιμη, αλλά με προϋποθέσεις μπορεί να αποδειχθεί η εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στον Αγροτικό (1-3), αφού δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος διατήρησε αναλλοίωτο το δικαίωμα στην ελπίδα όσον αφορά βέβαια την άνοδό του στην Β΄ Εθνική κατηγορία. Και απ΄ ότι δείχνουν τα πράγματα η αγωνία θα είναι ο μόνιμος σύντροφος της τοπικής μας ομάδας και των φίλων της μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του τελευταίου αγώνα αλλά και κατά δεύτερο λόγο της ομάδας του Χαϊδαρίου την οποία πλησιάσαμε στους τρεις βαθμούς. Εν τοιαύτη περιπτώσει λοιπόν λίγο πριν να κλείσει η αυλαία της Γ΄ Εθνικής τα δεδομένα που προέκυψαν μετά την προχθεσινή αγωνιστική επιβάλλουν στον ΠΑΣ Γιάννινα να κερδίσει τα δυο προσεχή παιχνίδια με την Θράκη (εκτός) και την Καρδίτσα (εντός) με την ευχή και την προσδοκία ότι η δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα του πρώτου ομίλου ομάδα του Χαϊδαρίου θα αποτύχει σε ένα από τα δυο παιχνίδια που θα δώσει την Κυριακή με Μάλια (εντός) και τον Αχαρναϊκό (εκτός) οπότε σ’ αυτή την περίπτωση οι “κυανόλευκοι” θα διεκδικήσουν την άνοδό τους μέσω της διαδικασίας αγώνα μπαράζ! Πιθανότατα εκεί που έχουν φθάσει τα πράγματα να αναφερόμαστε σε σενάρια … επιστημονικής φαντασίας και ίσως να παρεξηγηθούμε από ορισμένους. Όταν όμως μιλάμε για ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και αναμφισβήτητα δεν έχουμε το δικαίωμα να στερήσουμε πρόωρα το δικαίωμα για να ελπίζει ο ΠΑΣ αρκεί φυσικά να πειστεί πρώτα απ’ όλους η Διοίκησή του, ότι ήρθε η ώρα να τείνει χέρι βοηθείας!… Με οποιοδήποτε τρόπο και αδιαφορώντας ποιο θα είναι το τίμημα μήπως και στο πάρα πέντε δημιουργηθούν προϋποθέσεις για την επίτευξη του επιδιωκόμενου στόχου. Το χρωστάει στον φίλαθλο κόσμο, το χρωστάει βέβαια και στον εαυτό της μιας και η μεγάλη προσφορά τους πρέπει επιτέλους να δικαιωθεί. Σημειωτέον ότι μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτε και για την Βέροια η οποία την Κυριακή θα φιλοξενήσει την Δόξα Δράμας και στο φινάλε την Πτολεμαΐδα (εκτός) που “καίγεται” για βαθμούς. Όμως περισσότερο εφικτή φαίνεται η περίπτωση να ζωντανέψει το ενδιαφέρον μέσω της ομάδας του Χαϊδαρίου αλλά επαναλαμβάνουμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να κερδίσει την Κυριακή στην Θράκη και την αμέσως επόμενη αγωνιστική την Καρδίτσα και ό,τι στο τέλος βγάλει η… κουτάλα. Ο αγώνας Αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ο ΠΑΣ είχε να δείξει τον καλό του εαυτό και αυτό το έκανε προχτές στον Αγροτικό Αστέρα, τον οποίο κέρδισε άνετα και δίκαια και ίσως μάλιστα αδικείται από το σκορ αφού έχασε σωρεία ευκαιριών. Τα γκολ πέτυχαν οι: Καούνος (14΄, 65΄) και ο Τζανής (61΄). Για τους γηπεδούχους μείωσε ο Μπεκιάρης (70΄). Καλός ο διαιτητής κ. Σταμίτης (Φθιώτιδας) που “κιτρίνισε” τους Καρατζιώτη, Σίγκμπο, Κοσμίδη και Τσαμασλίδη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΓΡΟΤ. ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσασίμογλου, Μπάρμπας, Λαδάκης, Κοσμίδης, Καπαγιαννίδης (63΄ Τουλιάδης), Καρατζιώτης, Καστανιώτης, Μπεκιάρης, Μακρής (85΄ Τσαμασλίδης), Λάλος (53΄ Βανδινός), Τσελέτης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κουβεντάρης, Δέδες, Ντάσιος, Κατερίνης, Βιλανάκης (91΄ Κακαζούκης), Καούνος (86΄ Κάκος), Σίγκμπο (75΄ Κεφαλίδης), Τάτσης, Μιχαήλ, Παλιάγκας, Τζανής.

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο