Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Αγροτικός Αστ.-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0 (2005-06)

Ενισχυμένος με περισσότερους από 400 φιλάθλους ο ΠΑΣ Γιάννινα στον Εύοσμο (1500 φίλαθλοι  ήταν των γηπεδούχων) στο ντέρμπι του βορείου ομίλου της Γ’ Εθνικής πήρε πολύτιμη ισοπαλία από τον συγκάτοικό του στην κορυφή Αγροτικό, ενώ θα μπορούσε να κερδίσει στο 90’ όταν ο Μιχαλόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν δεν κυνήγησε τη φάση, παρά πήγε να πανηγυρίσει το γκολ, όπως και να χάσει ο ΠΑΣ το παιγνίδι στη συνέχεια της φάσης, αν ο Γιάννης Τάτσης δεν “θυσιαζόταν” εισπράττοντας κόκκινη, αλλά ανακόπτοντας την τελευταία επικίνδυνη επίθεση των γηπεδούχων..

 Ήταν ένα σκληρό παιγνίδι κυρίως από πλευράς Αγροτικού που γρήγορα έστειλαν έξω από τον αγώνα τον Κατερίνη και λίγο αργότερα τον Κρόνχαρντ, ενώ ελαφρύτερα την γλίτωσε ο Ντάσιος που δέχτηκε και αυτός κτύπημα, με τον Αγροτικό να έχει τον έλεγχο του αγώνα, αλλά τον ΠΑΣ Γιάννινα να δημιουργεί τις καλύτερες ευκαιρίες και αν εξαιρέσει κανείς ένα δοκάρι της ομάδας του Ευόσμου, δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με τον ΠΑΣ που έκανε μία από τις καλύτερες εκτός έδρας φετινές εμφανίσεις του.

ΦΑΣΕΙΣ

 Στο 4’ σέντρα του Κατερίνη αποδέκτης ο Καούνος που σούταρε άουτ.

 Στο 15’ σουτ του Μπεκιάρη λίγο άουτ.

 Στο 17’ μπαλιά του Μπελά στον Αντωνίου, αλλά αυτός σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα,

 Στο 25’ σουτ του Καλλιάκη σύριζα άουτ

 Στο 29’ φάουλ του Κρόνχαρντ έδιωξε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων στο παραθυράκι.

 Στο 33’ Μπελά σε Καούνο και αυτός με το κεφάλι στον Κρόνχαρντ που με κεφαλιά δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ.

 Στο 35’ σουτ του Παπαδόπουλου “Γ”  άουτ.

 Στο 40’ ο Μπελά επιχειρεί σέντρα σουτ, αλλά μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

 Στο 44’ σουτ του Νίκιτς λίγο άουτ.

 Στο 45’ μπαλιά του Τάτση και σουτ εν κινήσει του Τζάνη στα χέρια του τερματοφύλακα.

 Στο 70’ ο Κυζερίδης που μόλις είχε εισέλθει στον αγώνα σούταρε η μπάλα βρήκε τη συμβολή των δοκών για να καταλήξει άουτ.

 Στο 82’ σουτ του Μπελά ελάχιστα άουτ.

 Στο 84’  φάουλ του Τζάνη  από πλάγια για να γλύψει η μπάλα το κάθετο δοκάρι.

 Στο 90+ ο Θεοφάνους (;) καθαρίζει προ του Μιχαλόπουλου. Ήταν μια μπαλιά του Τζάνη, ο Μιχαλόπουλος προσπάθησε την προβολή, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έπεσε στη γωνία στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι (από την εσωτερική του πλευρά!), στην επαναφορά την διώχνει πάλι, αλλά ο Μιχαλόπουλος δεν ακολούθησε τη φάση, έτοιμος να πανηγυρίσει το γκολ (!), για να χαθεί η καλύτερη ευκαιρία του αγώνα για τον ΠΑΣ.

 Στην αντεπίθεση μόνοι τους οι γηπεδούχοι ανάγκασαν τον Τάτση σε ανατροπή, προκειμένου να ανακοπεί η επικίνδυνη αντεπίθεση  για να δεχτεί απ ευθείας κόκκινη κάρτα ο παίκτης του ΠΑΣ.

 Διαιτητής ο κ. Παπουτσής (Μενεξής Βαράσης) του συνδέσμου Σερρών κιτρίνισε τους  Αντωνίου, Ντάσιο. Κόκκινη έδειξε στον Τάτση. Από τον Αγροτικό κιτρίνισε τους Τζιόκακαι Καλιάκης

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοφάνους, Τζιώκας, Μαλλούς, Καλιάκης, Παπαδόπουλος Γ., Σακελλαρίδης, Κοσμίδης (85’ Τελειάδης), Λαδάκης, Νίκιρς (85’ Κορμαρής), Μπεκιάρης) Παπαδόππουλος Φ., (69’ Κυζερίδης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τόλιος, Ντάσιος, Κατερίνης (8’ λ.τ. Μιχαήλ) Κούσας, Τσιγιάννης, Τάτσης, Κρόνχαρτ (71’ λ.τ. Καντιμοίρης), Αντωνίου, Καούνος (58’ Μιχαλόπουλος), Μπελά, Τζάνης

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο