Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Πέμπτη 17/11/2005

 

 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

a1.jpg

 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ

ah1.jpg

ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ

Πρωταγωνιστής μέχρι τέλους!
     Οι τελευταίες εμφανίσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, η καλύτερη διαβεβαίωση ότι φέτος θα είναι η χρονιά του!
     Προσοχή με την Άρτα υπενθυμίζει συνεχώς στους παίκτες του ο Γιώργος Λαδιάς – Μειώνονται τα προβλήματα

——————————————————————————–

     Η αναμενόμενη, εδώ και καιρό, έκρηξη του ΠΑΣ Γιάννινα συντελέστηκε στα δυο τελευταία παιχνίδια με τον Αγροτικό Αστέρα και τα Τρίκαλα. Βέβαια οι παίκτες του Γιώργου Λαδιά μας είχαν προϊδεάσει και επί των ημερών του προκατόχου του Βασίλη Ξανθόπουλου, αλλά η πιστοποίηση έγινε στους δυο συγκεκριμένους αγώνες ιδιαίτερα δε στο πρώτο ημίχρονο με τα Τρίκαλα όπου ήταν άψογοι στα αγωνιστικά τους καθήκοντα.
     Ο ΠΑΣ Γιάννινα λοιπόν μαζί με την ουσία αρχίζει πλέον να προσφέρει και θέαμα υψηλών απαιτήσεων την στιγμή που ακόμα και ομάδες Α΄ Εθνικής δυσφημούν το ποδόσφαιρο, και βροντοφωνάζει πως αυτή η χρονιά ανήκει σ’ αυτόν, πως οι παίκτες που έχει στην δύναμή του έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία και πως δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η σκληρή δουλειά που έγινε το καλοκαίρι και η άψογη καθοδήγηση από τον Γιώργο Λαδιά, καθώς επίσης το νοικοκύρεμα των Διοικητικών πραγμάτων του ΤΑΠ και η υψηλή κλάση πολλών ποδοσφαιριστών, αποτελούν τα εχέγγυα για πρωταγωνιστικό ρόλο. Μόνο που οι προσπάθειες δεν πρέπει να ατονήσουν σε καμιά περίπτωση. Απεναντίας είναι επιβεβλημένο να αυξηθούν ακόμα περισσότερο και με σοβαρότητα να φθάσουμε αισίως στο φινάλε. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι και αλίμονο αν υποτιμηθεί ο οιοσδήποτε αντίπαλος όπως αίφνης η Αναγέννηση Άρτας που φιλοξενούμε την Κυριακή! Η γειτονική μας ομάδα μπορεί να έρχεται από μια σειρά άτυχων γι’ αυτήν αποτελεσμάτων και να μην έχει την περσινή της δυναμική, όμως δεν παύει να είναι ένας δυνατός αντίπαλος εκτός φυσικά ότι ο αγώνας έχει και τον χαρακτήρα του γειτονικού ντέρμπυ με ότι από αυτό συνεπάγεται…

——————————————————————————–

     Λιγόστεψαν τα προβλήματα
     Με μια προπόνηση που έγινε χθες το πρωί στο Πανηπειρωτικό Στάδιο συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής Γιώργος Λαδιάς αφιέρωσε τον περισσότερο χρόνο στην τακτική και σε θέματα αγωνιστικής ανάπτυξης, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει στους παίκτες του και τις παγίδες που κρύβει ο αγώνας την Κυριακή με την Αναγέννηση Άρτας. Σημειωτέον ότι μειώθηκαν και τα προβλήματα για τον Γιαννιώτη τεχνικό αφού έχει στην διάθεσή του τον Γιάννη Τάτση που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του ενώ σε πολύ καλύτερη κατάσταση βρίσκονται ο Καούνος και ο Προβίδας. Φυσικά δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σίγκμπο και στον Μάγγο που παραμένουν τραυματίες.

——————————————————————————–

    
     Εν ολίγοις

——————————————————————————–

    
     Στον αγώνα όμως με τον Αγροτικό Αστέρα χρησιμοποιήθηκε στην θέση του ο Γιάννης Τάτσης. Κατά τα άλλα με τον Γιώργο τον Λαδιά στον πάγιο ο ΠΑΣ Γιάννινα απέκτησε κίνηση στο παιχνίδι του και οι παίκτες του μπαίνουν στο γήπεδο με διάθεση και αποφασιστικότητα. Την μεγάλη όμως διαφορά στην ομάδα, την κάνει τελευταία ο Βραζιλιάνος Κρόνχαρντ σε συνδυασμό βέβαια με την πολύ καλή απόδοση των υπολοίπων συμπαικτών του.

——————————————————————————–

     Ένας εντυπωσιακός ποδοσφαιριστής με άριστη τεχνική κατάρτιση, πολύ καλά πόδια, γρήγορος στον χειρισμό της μπάλας και συνεργάσιμος με τους συμπαίκτες του. Ένας παίκτης που συνδυάζει απόλυτα την ποιότητα με τον χαρακτήρα ένα παιδί διαμάντι θα λέγαμε που συν τοις άλλοις εξελίσεται και σε… κράχτη της εξέδρας.

——————————————————————————–

     Στους αγώνες υψηλού ενδιαφέροντος συμπεριλαμβάνεται ο αγώνας της Κυριακή του ΠΑΣ Γιάννινα με την Άρτα. Που σημαίνει ότι θα είναι αυξημένες και οι τιμές των εισιτηρίων δηλαδή θα ξεκινούν από τα 15 και 10 ευρώ και θα φθάνουν στα 6 ευρώ. Πάντως οι φιλοξενούμενοι θα δουν το παιχνίδι από το κάτω πέταλο (προς το Παλλάδιο) και τα εισιτήρια που θα προμηθευτούν θα είναι 15 ευρώ

——————————————————————————–

      Ξεκίνησε η διαδικασία της μετατροπής του ΤΑΠ ΠΑΣ Γιάννινα σε ΠΑΕ. Σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη που στάθηκε άψογα στο πλευρό του Αλέξη Κούγια και φυσικά του ιστορικού συλλόγου της πόλης, αλλά απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα σε λίγο χρονικό διάστημα θα χωρίσουν τους δρόμους τους. Τουλάχιστον στο τυπικό μέρος γιατί ουσιαστικά πάντοτε θα υπάρχει η μεταξύ των δυο σωματείων σχέση.

——————————————————————————–

     Βέβαια είναι αρκετά νωρίς για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά πληροφορίες πληροφορίες λένε ότι ο υψηλόσωμος φορ της Καρδίτσας Βιλανάκης θα απασχολήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μέχρι στιγμής είναι ο μόνος παίκτης που έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον των ανθρώπων της τοπικής μας ομάδας, όσον αφορά βέβαια τους αντιπάλους που αγωνίστηκαν οι «κυανόλευκοι».

——————————————————————————–

     Συγκρίνοντας τον ΠΑΣ με προπονητή τον Βασίλη Ξανθόπουλο, με αυτόν που βλέπουμε στους τελευταίους αγώνες με τεχνικό υπεύθυνο τον Γιώργο Λαδιά, εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι όσον αφορά το σύστημα δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Με ζώνη ξεκινούσε ο πρώτος, ζώνη προτιμάει και ο συμπολίτης μας προπονητής.

——————————————————————————–

     Στον αγώνα όμως με τον Αγροτικό Αστέρα χρησιμοποιήθηκε στην θέση του ο Γιάννης Τάτσης. Κατά τα άλλα με τον Γιώργο τον Λαδιά στον πάγκο ο ΠΑΣ απέκτησε κίνησε στο παιχνίδι του και οι παίκτες του μπαίνουν στο γήπεδο με διάθεση και αποφασιστικότητα. Την μεγάλη όμως διαφορά στην ομάδα την κάνει τελευταία ο Βραζιλιάνος Κρόνχαρντ σε συνδυασμό βέβαια με την πολύ καλή απόδοση των υπόλοιπων συμπαικτών του.

——————————————————————————–

     Ένας εντυπωσιακός ποδοσφαιριστής με άριστη τεχνική κατάρτιση, πολύ καλά πόδια, γρήγορος στον χειρισμό της μπάλας και συνεργάσιμος με τους συμπαίκτες του. Ένας παίκτη που συνδυάζει απόλυτα την ποιότητα με τον χαρακτήρα ένα παιδί διαμάντι θα λέγαμε που συν τοις άλλοις εξελίσσεται και σε… κράχτη της εξέδρας.

——————————————————————————–

     Στους αγώνες υψηλού ενδιαφέροντος συμπεριλαμβάνεται ο αγώνας της Κυριακής του ΠΑΣ Γιάννινα με την Άρτα. Που σημαίνει ότι θα είναι αυξημένες και οι τιμές των εισιτηρίων δηλαδή θα ξεκινούν από τα 15 και 10 ευρώ και θα φθάνουν στα 6 ευρώ. Πάντως οι φιλοξενούμενοι θα δουν το παιχνίδι από το κάτω πέταλο (προς το Παλλάδιο) και τα εισιτήρια που θα προμηθευτούν θα είναι των 15 ευρώ.

——————————————————————————–

     Στο σπίτι του αναρρώνει ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Σίγκμπο μετά την εγχείρηση των χιαστών που υποβλήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Τον έγχρωμο αμυντικό επισκέπτονται καθημερινά πολλοί από τους συμπαίκτες του όπως φυσικά και ο Διευθυντής του ΤΑΠ Μάκης Τατσιόγλου που του συμπαρίσταται με κάθε τρόπο. Ο Σίγκμπο θα επανέλθει στην ενεργό δράση μετά από παρέλευση δυο μηνών περίπου.

——————————————————————————–

     Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας βρίσκονται από την Δημοτική Αρχή όσον αφορά την τιμητική εκδήλωση που θα γίνει τον ερχόμενο μήνα για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Την ευθύνη βέβαια την έχει ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Βασίλης Μάντζιος και σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια εκδήλωση που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

——————————————————————————–

     Τακτικός επισκέπτης στην Ηγουμενίτσα είναι ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, άλλων ομάδων και της Εθνικής Ελλάδας είναι ο Αντώνης Γεωργιάδης. Ο λόγος η ενασχόλησή του με την ομάδα της Νέας Σελεύκειας όχι βέβαια ως προπονητής αλλά κάτι σαν τεχνικής Δ/ντής όπως ήταν πρόπερσι και στην ομάδα του Απόλλωνα Πάργας.
 

Σχόλια

Σχολιάστε