Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Παρασκευή 18/11/2005

 

ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

aexo.jpg 

 SUPER-FM Ιωαννίνων

Λιγοστεύουν οι «πονοκέφαλοι» για Λαδιά

Με φιλάθλους η Άρτα στα Γιάννενα

 

Λιγότεροι θα είναι οι «πονοκέφαλοι» του Γιώργου Λαδιά στον καταρτισμό της ενδεκάδας για τον αγώνα με την Αναγέννηση Άρτας. Όπως έδειξαν οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας, Προβίδας, Κατερίνης και Τάτσης θα είναι σε θέση να αγωνιστούν, αφού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Το ίδιο θα συμβεί πιθανότατα και με τον Βαγγέλη Καούνο, που αποδεικνύεται ο κινητήριος μοχλός της επίθεσης και ο άνθρωπος που «βλέπει» δίχτυα πολύ συχνά.

Δεν θα αγωνιστεί ούτε αυτήν την εβδομάδα ο Κώστας Μάγγος. Το ιατρικό επιτελείο δίνει μάχη για να προλάβει τον αγώνα της Θέρμης την ερχόμενη Πέμπτη με τον Θερμαϊκό, αναμέτρηση που οριακά προλαβαίνει ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα. Φυσικά, εκτός αποστολής τίθενται αυτόματα οι Κουβεντάρης, Σίγκμπο και Μούτας, που προέρχονται από εγχειρίσεις.

Στα σκαριά η μετατροπή σε ΠΑΕ

Πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες μετατροπής του ΤΑΠ σε ΠΑΕ από τον ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα. Βέβαια, ακόμα δεν έχει λυθεί το ζήτημα της προηγούμενης ΠΑΕ. Απαιτείται λύση ή πτώχευση για να δημιουργηθεί νέα ή εν πάση περιπτώσει να αναγνωριστεί η προηγούμενη «λύση της ΠΑΕ» από το Υπουργείο Ανάπτυξης και την ΕΕΑ. Το ζήτημα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν από κοινού ο επικεφαλής του ΤΑΠ, ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα και οι νομικοί Πύρρος Γιαννάκος και Δημήτριος Δήμου.

Βέβαια, η διαφαινόμενη άνοδος του ΠΑΣ Γιάννινα στη Β’ Εθνική, εφόσον ισχύσει η προκήρυξη πρωταθλήματος της ΕΠΑΕ, που προβλέπει την άνοδο 3 ομάδων από κάθε όμιλο, θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην επιτάχυνση των διαδικασιών.

Με φιλάθλους η Άρτα στα Γιάννενα

Με αρκετούς φιλάθλους στο πλευρό της αναμένεται να παραταχθεί η Αναγέννηση Άρτας, που διέρχεται περίοδο κρίσης. Από την ομάδα αποδεσμεύτηκαν οι Κυριακίδης, Θώδης και Τρούλης, ενώ μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό ο προπονητής των Αρτινών, Δ. Σπανός υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία, ωστόσο, δεν έγινε δεκτή.

Οι φίλαθλοι της Άρτας θα εισέλθουν από τη Θύρα 7, στην οποία το εισιτήριο τιμάται στα 5 ευρώ.

SPORTIME 

Ετοιμος για το ντέρμπι ο ΠΑΣ 

Ετοιμοι και αποφασισμένοι για την κατάκτηση των τριών βαθμών στο ηπειρώτικο ντέρμπι με την Αναγέννηση Αρτας, που θα διατηρήσουν την ομάδα στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας, δηλώνουν στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Το κλίμα στις τάξεις των «γαλάζιων» είναι πολύ καλό, ενώ η ελαχιστοποίηση των προβλημάτων λύνει τα χέρια του Γιώργου Λαδιά. Ο νεαρός τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του τον Τάτση (εξέτισε την ποινή του), καθώς και τους Προβίδα, Κατερίνη, Βιλανάκη, Καούνο, οι οποίοι ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους και επανήλθαν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.                     
Στο μεταξύ, ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα σε ανακοίνωση που εξέδωσε (την κοινοποίησε στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Ορφανό, καθώς και στους τοπικούς φορείς) καυτηριάζει τη στάση της διοίκησης του Πανηπειρώτικου Σταδίου προς τα τμήματα του συλλόγου.       
«Από τη φετινή αγωνιστική περίοδο η διοίκηση του Πανηπειρώτικου Σταδίου με απόφασή της υποχρέωσε το σωματείο μας στην καταβολή 150 ευρώ μηνιαίως για τη χρήση του γηπέδου και μέχρι σήμερα, αν και διαφωνήσαμε με την “απόφαση”, είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας.

Εδώ και ένα μήνα, όμως, στους αγώνες των ομάδων μας αντιμετωπίζουμε προβλήματα, χωρίς να είναι κανείς σε θέση να μας δώσει ουσιαστικές εξηγήσεις», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, ενώ η διοίκηση του Ερασιτέχνη ζητεί από όλους τους αρμόδιους φορείς να επέμβουν για να λυθεί το πρόβλημα.
  
ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΕΚΚΟΣ

Σχόλια

Σχολιάστε