Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΤΑΠ ΠΑΣ Γιάννινα

e8niko_stadio.jpgΑνακοίνωση έβγαλε η ομάδα μας και μας πληροφορεί ότι επισήμως έχει καταθέσει αίτημα στον ΓΓΑ κ. Κουκοδήμο και ζητά την παραχώρηση του εθνικού σταδίου για πενήντα χρόνια….

Ιωάννινα 8/9/2005
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα υπεβλήθη επισήμως στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ.Κώστα Κουκοδήμο αίτημα δια την παραχώρηση του Σταδίου «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» για 50 χρόνια την αποκλειστική χρήση του από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Το αίτημα υπεβλήθη προσωπικώς, από τον Πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ.Αλέξη Κούγια εις τον κ.Κουκοδήμο και ακολούθησε σύσκεψη δύο ωρών με τον Ειδικό τεχνικό σύμβουλο του Υφυπουργείου Αθλητισμού κ.Στάμο.
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ζήτησε να αναλάβει την αποκλειστική χρήση και τα έξοδα συντήρησης του, αλλά και σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ την ανακατασκευή του.
Το σχέδιο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι η κατασκευή στεγάστρων σε όλες τις εξέδρες αλλά και ανακατασκευή των αποδυτηρίων σε συνδυασμό με την κατασκευή κοινόχρηστων χώρων, μπουτίκ, γραφείων και αίθουσας τροπαίων.
Το αίτημα έγινε αμέσως δεκτό και στα πλαίσια της παραχώρησης τις επόμενες ημέρες θα επαναληφθεί σύσκεψη με την συμμετοχή και του Υφυπουργού κ Γεώργιο Ορφανό, ο οποίος είναι αποκλειστικά αρμόδιος να υπογράψει τη σύμβαση.
Σημειωτέον, ότι σε ανύποπτο χρόνο, ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είχε συζητήσει με τον κ.Ορφανό και υπήρξε ταύτιση απόψεων.

Εκ του ΤΑΠ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σχόλια

Σχολιάστε