Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Πολύκαστρο-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 (2005-06)

Θα ήταν κυριολεκτικά αδικία να χάσει αυτό το παιγνίδι ο ΠΑΣ στο Πολύκαστρο και αυτή την αδικία ήρθε να διορθώσει ο Άγγελος του ΠΑΣ Γιάννινα που έχει και το επώνυμο Βιλανάκης, ο οποίος στην εκπνοή του αγώνα έδωσε τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΣ και την διατήρηση του “Βασιλιά” της κατηγορίας στο θρόνο μόνο, να ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας στο πλευρό του περισσότερους από 250 φιλάθλους έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να προηγηθεί, αλλά στην επανάληψη αδικαιολόγητα “κάθισε”, έγινε ένα λάθος για να δεχτεί την ισοφάριση, όμως μια χρυσή αλλαγή του Γιώργου Λαδιά, ο Άγγελος Βιλανάκης δεν είχε πει τον τελευταίο λόγο και λίγο πριν τελειώσει το παιγνίδι ενώ δεν είχε προλάβει να ζεσταθεί πέτυχε το 1-2 και έδωσε το έναυσμα για πανηγύρια στο Γιαννιώτικο στρατόπεδο, που βλέπει την υπόθεση άνοδος να είναι πλέον θέμα χρόνου.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
Στο  8’ ο Ντάσιος βγάζει στον Καούνο ο οποίος επιχειρεί σέντρα σουτ,  στην πορεία της παρεμβαίνει και ο Προβίδας και το 1-0 είναι δεδομένο για τον ΠΑΣ. Αν το χρεωθεί ο Καούνος ή ο Προβίδας, λίγο ενδιαφέρει.
Στο 29’ σουτ του Τζάνη εξουδετερώθηκε εύκολα από τους γηπεδούχους.
Στο 35’ κεφαλιά του Στεφανίδη μετά από επιθετική πρωτοβουλία των γηπεδούχων, αλλά τη μπάλα αποκρούει πάνω στη γραμμή ο Τσιγιάννης.
Στο 42’ μπαλιά τρύπα του Ντάσιου στον Καούνο, αλλά το πλασέ του “Βαγγελάκη είσαι τρέλα” έφυγε λίγο άουτ.
Στο 48’ ο Καούνος βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για σουτ, αλλά καθυστερεί και χάνεται η ευκαιρία για το 2ο.
Στο 55’ μπαλιά του Τάτση στον Μπελά σουτ του τελευταίου στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά το σουτ του Τάτση άουτ.
Στο 75’ λάθος του Κατερίνη και σέντρα από δεξιά, στην πορεία της μπάλας ο Μπούκας ο οποίος σημειώνει το 1-1.
Στο 89’ ο Βιλανάκης ο οποίος πέρασε δύο λεπτά πριν στον αγώνα δίνει τη νίκη στον ΠΑΣ με σουτ βολίδα μέσα από τη μεγάλη περιοχή σημειώνοντας το 1-2.
Διαιτητής ο κ.  Τίκας με βοηθούς τους κ. κ. Αρχοντή και Καββαδία του συνδέσμου Καρδίτσας. Κιτρίνισε τους Τάτση (4η), Τζάνη, Κατερίνη, Τσιγιάννη, Δημητριάδης, Αποστολίδης, Τσντιροκλής. Κουτσάγιας. Στο 85’ απέβαλε τον Παυλίδη του Πολυκάστρου με 2η κάρτα.
ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ: Γουμάγιας Στεφανίδης Θ, (59’ Μπούκας) Δημητριάδης Γ., Αποστολίδης, Παυλίδης Κ., Τσιλιγκερίδης, Τσετιροκλής, Γεραγώτης, Τζιβελέκης (75’ Κουτσάγιας), Λεπτοκαρίδης (59’ Ζαντίδης), Στεφανίδης Ν.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τόλιος, Ντάσιος, Κατερίνης (87’ Βιλανάκης), Κούσας,  Τσιγιάννης, Αντωνίου, Τάτσης, Μπελά (67’ Μιχαλόπουλος), Καούνος(90+ Γεωργιάδης), Τζάνης, Προβίδας


ΔΗΛΩΣΕΙΣ
 ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ: Συγχαρητήρια για τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο  ΠΑΣ πρέπει να ανέβει κατηγορία,. Καλές γιορτές σε όλους.
ΛΑΔΙΑΣ: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Καλές γιορτές.
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:  Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για τη συνεχή συμπαράσταση που ακόμα και μέσα από αντίξοες συνθήκες ακολουθούν την ομάδα.
ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΙΔΗΣ:  Το παιγνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σαφώς μεγαλύτερο όνομα  ο ΠΑΣ αλλά και εμείς αποδείξαμε ότι τους παίζουμε στα ίσια όλους τους αντιπάλους.
ΚΟΥΓΙΑΣ: Έμεινα έκπληκτος από τη φιλοξενία ιδιαίτερα του προέδρου κ. Τριαντάφυλλο Σαραπτσή. Θα ανταποδώσουμε στον επαναληπτικό αγώνα γιατί και εμείς είμαστε φιλόξενοι. Μου άρεσε η ομάδα του Πολύκαστρου. Ζητώ συγνώμη εκ μέρους κάποιων ανεγκέφαλων φιλάθλων που είπαν ορισμένα συνθήματα, όμως ευχαριστώ το σύνολο των φιλάθλων του ΠΑΣ που ήρθε να συμπαρασταθεί για μια ακόμα φορά στην ομάδα μας.

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο