Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Η νέα μορφή της σελίδας μας

Blue VayerosΗ αρχή έγινε το 2001, όταν ο Σύνδεσμος αποφάσισε την δημιουργία ιστοσελίδας με σκοπό την ενημέρωση των μελών του αλλά και των φίλων του ΠΑΣ Γιάννινα με σοβαρότητα και εγκυρότητα. Η προσπάθεια αυτή καρποφόρησε και η ιστοσελίδα έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής σε  «φίλους και εχθρούς».

Μετά από τέσσερα περίπου χρόνια συνεχούς λειτουργίας με το ίδιο layout κρίθηκε σκόπιμη η αλλαγή του και η μετατροπή της σελίδας σε μια πιο λειτουργική έκδοση.

 Πίσω από την δημιουργία, διαχείριση και ενημέρωση του παρόντος διαδικτυακού τόπου υπάρχει πλέον μια ομάδα μελών του Συνδέσμου. Σκοπός μας η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των οπαδών και φίλων του ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης βασικό μέλημά μας είναι με την χρήση ιστορικών αναδρομών και αφιερωμάτων, οι νέοι άνθρωποι να γνωρίσουν καλύτερα την ιστορία του θρυλικού «Άγιαξ της Ηπείρου». Αναμένουμε τις παρατηρήσεις σας αλλά και τις προτάσεις σας για την καλύτερη λειτουργία της σελίδας. Βρισκόμαστε ακόμη σε πρώιμο στάδιο και αρκετά πράγματα είναι προς τοποθέτηση.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον φίλο και μέλος των Blue Vayeros Θεσσαλονικης Δημήτρη “Serpatina” για την πολύτιμη βοήθεια του.

Σχόλια

Σχολιάστε