Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Στο ίδιο έργο θεατές…

kavala1.jpgΓια ακόμη μια φορά η ομάδα μας δε μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε και τελικά έχασε έναν αγώνα που θα μπορούσε σχετικά εύκολα να είχε κερδίσει. Σήμερα στη Καβάλα, στο θεωρητικά “κεκλεισμένων των θυρών” γήπεδο, ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε το σύνηθες αγωνιστικό προσωπείο του. Μια ομάδα που πάλεψε, έκανε ευκαιρίες αλλά που εμφανέστατα έχει κάποια αδυναμία στο τελείωμα των φάσεων. Και όταν δεν μπορείς να βάλεις το γκολ, τότε συνήθως ο γνωστός «άγραφος» νόμος του ποδοσφαίρου σε τιμωρεί.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα κάπως “μουδιασμένα”, αλλά στη συνέχεια βρήκε τον ρυθμό της και κατάφερε να δημιουργήσει ορισμένες πολύ καλές στιγμές.

1.jpg
Ο Τζάνης σε τρεις περιπτώσεις βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά οι προσπάθειες του δεν είχαν την αναμενόμενη κατάληξη.
Σε αυτό το διάστημα ο προπονητής της ομάδα μας είχε την ατυχία να δει τον Καούνο να αποχωρεί λόγο τραυματισμού.
Στη θέση του μπήκε ο Κρόνχαρντ, αλλά η αναγκαστική αυτή αλλαγή στέρησε από τον ΠΑΣ το βασικό του επιθετικό όπλο.
Έτσι η ανάπαυλα του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε να βελτιώνεται προς το καλύτερο.
Με συνεχή πίεση εμπόδιζε την Καβάλα να κάνει το παιγνίδι της, κέρδιζε την μπάλα και με αντεπιθέσεις «φωτιά» δημιούργησε πολλές και καλές ευκαιρίες.
Στις κυριότερες από αυτές, στο 75΄ ο Κούσας από κοντά σημάδεψε το δοκάρι, ενώ λίγο αργότερα στο 77΄ ο Μπελά μόνος του μπροστά από τον τερματοφύλακα της Καβάλας έστειλε την μπάλα άουτ.
Την ίδια τύχη είχε στο 84΄και ένα σουτ του Τζάνη από πολύ καλή θέση.

3.jpg

Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο όταν δεν μπορείς να κάνεις τις ευκαιρίες που δημιουργείς γκολ, η μπάλα σε τιμωρεί.
Έτσι και έγινε στην Καβάλα και η ομάδα μας στις καθυστερήσεις του αγώνα, λίγα δευτερόλεπτα πριν σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη του αγώνα, είδε τον Σέμπουε να βγαίνει στις πλάτες των αμυντικών μας και να πετυχαίνει αυτό που οι δικοί μας παίκτες δε μπόρεσαν να πετύχουν.
Πλάσαρε σωστά τον Τόλιο, έκανε το 1-0 και χάρισε στην ομάδα του τρεις πολύτιμους και ανέλπιστους (έτσι όπως εξελισσόταν το παιγνίδι) βαθμούς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τόλιος, Γεωργιάδης, Κατερίνης, Τσιγιάννης, Κούσας, Τάτσης, Μπελά, Μάγγος, Βιλανάκης, Καούνος (38΄ Κρόνχαρντ), Τζάνης.

fila8loi.jpg

Παρότι ο αγώνας ήταν “κεκλεισμένων των θυρών”, το παιγνίδι το παρακολούθησαν περισσότεροι από 300 φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων και αρκετοί οπαδοί του ΠΑΣ.

 

Σχόλια

Σχολιάστε