Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Οι νέες μεταγραφές..

1_1.jpgΈγινε σήμερα το μεσημέρι από τον πρόεδρο της ομάδος μας κ. Κούγια, η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αίθουσα τύπου του Εθνικού μας σταδίου «Γ. Λαγούδης» παρουσιάστηκαν οι  ποδοσφαιριστές Τασιούλας, Διαμάντης, Καζναφέρης και Κοντογουλίδης, ενώ ανακοινώθηκε η απόκτηση των Αλέκου Τάτση και του Αλβανού νεαρού μέσου Pauli Vangzeli.

Ο Πάβλι Βαγγελί (Pauli Vangzeli) γεννήθηκε στις 26/5/1984 και ανήκε στον ΠΑΟΚ, ενώ αγωνίστηκε ως δανεικός της ομάδος της Θεσσαλονίκης και στον Πανσερραϊκό. Είναι διεθνής με την ομάδα των Νέων της χώρας του,
Στην συνέντευξη ο πρόεδρος ανακοίνωσε και την αποχώρηση από την ομάδα μας του Σωτήρη Αντωνίου, ενώ δανεικός στην ομάδα της Φιλιππιάδας δόθηκε ο Θοδωρής Παλιάγκας.
Οι νεοαποκτηθέντες παίκτες μας δήλωσαν …
ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ
Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και με έφεραν στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να ανεβεί η ομάδα. Σίγουρα η Γ΄ Εθνική δεν είναι για τον ΠΑΣ γιατί αξίζει να αγωνίζεται στις παραπάνω κατηγορίες.

2.jpg

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ
Τιμή μου που είμαι σε αυτή την ομάδα και θα προσπαθήσω να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να ανέβει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατηγορία.

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και θα δουλέψω σκληρά για να καθιερωθώ.

ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ
Είναι μεγάλη τιμή που ήρθα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από εμένα για να καθιερωθώ στην ομάδα

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος ευχαρίστησε τους προέδρους της Άρτας και Κρανούλας για την πολύ καλή συνεργασία τους και την συμπεριφορά τους προς την ομάδα μας. Δήλωσε πως η συνεργασία αυτή θα έχει και συνέχεια. Τόνισε ότι οι παίκτες του ΠΑΣ πληρώθηκαν σήμερα, ενώ η ομάδα μας όχι μόνο δε χρωστάει στο Ι.Κ.Α. αλλά αυτό της χρωστάει λεφτά!!!!!!!!

Σχόλια

Σχολιάστε