Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Η 93η επέτειος απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων

bluevayerosstefani.jpgΜε ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη η 93η επέτειος της απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από την Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης. Ακολούθως κατατέθηκαν στεφάνια στο Μνημείο της Ηπειρώτισσας Γυναίκας συμπεριλαμβομένου του στεφάνου των Blue Vayeros Θεσσαλονίκης.

Οι εκδηλώσεις έκλεισαν στην Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης με ομιλία του συμπατριώτη μας Υποστράτηγου Παύλου Αντωνίου, Αναπληρωτής Γενικού Αστυνομικού Διευθυντού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

bluevayeros.jpg

Στεφάνια κατέθεσαν εκ μέρους της κυβέρνησης της χώρας και του πρωθυπουργού κυρίου Κώστα Καραμανλή ο υφυπουργός πολιτισμού κύριος Γιώργος Ορφανός, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κύριος Παναγιώτης Ψωμιάδης δια του εκπροσώπου της νομαρχίας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κύριος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος δια του εκπροσώπου του δήμου, η Συνομοσπονδία Δυτικομακεδονικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Π.Α.Σ. Γιάννινα   Blue Vayeros  Θεσσαλονίκης και η Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης.

bv.jpg

Παρώντες στην εκδήλωση ήταν από την πολιτική ηγεσία του τόπου ο υφυπουργός Πολιτισμού κύριος Γιώργος Ορφανός (με τον οποίο είχαμε ολιγόλεπτη συνάντηση), οι βουλευτές Θεσσαλονίκης κύριοι Γιάννης Ιωαννίδης, Πέτρος Καλαφάτης, Τάσος Σπηλιόπουλος και Άκης Τσοχατζόπουλος.
orfanosbv.jpg

Διαβάστε περισσότερα …

Σχόλια

Σχολιάστε