Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Αν. Καρδίτσας-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 (1999-00)

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το ματς στην Καρδίτσα. Οι Γιαννιώτες πήραν νωρίς τα ηνία του αγώνα, περιορίζοντας την Αναγέννηση σε ρόλο κομπάρσου. Στη φάση του γκολ, πάντως, οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι οι φιλοξενούμενοι δεν τήρησαν το «φερ-πλέι», καθώς ο Κατσούλης ήταν τραυματισμένος στο τερέν.
Δοκάρι με τους Κορμαρή (55΄) και Γκαρόζη (70΄) είχαν οι φιλοξενούμενοι.
Τα γκολ: 50΄(Σ) Κοζανίδης.
Κάρτες: Κουτάκος, Φουτσίνι (κίτρινες).
Διαιτητής: Σελούλης (Αθήνας): Με λάθη.
ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Τ. ΤΣΑΝΛΑΙΝΤΕΡ): Κουτσόπουλος, Μπουντούρης, ΑΒΡΑΜΟΥΛΗΣ, Κατσούλης (52΄ Τσιόλης), Κουτάκος (82΄ Τσίλιας), Χατζής (74΄ Αντωνίου), ΧΑΤΖΗΡΙΖΟΣ, Φλώρος, Παππάς, Μπαφούρ, Θεοδωράκος.
Στον πάγκο έμειναν οι Κοτρώτσιος, Τσιώμος, Γιαννούλας, Καρατσάνας.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Α. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ): Ράντος, Σεντεμέντες, Τσουλουκίδης, Τζούμπα (58΄ Γκαρόζης), Γιώτσας, Πάττας (58΄ Γήτας), Φουτσίνι, ΜΠΕΛΑ, Κορμαρής, ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ (90΄ Σεϊταρίδης), ΚΑΜΠΟΣ.
Στον πάγκο έμειναν οι Νούλης, Γιαννάκης, Ντέτσικας, Θεοδωρής.

Στη μη εφαρμογή του φερ-πλέι στη φάση του γκολ, αναφέρθηκε ο Τ. Μπούτας, υποστηρίζοντας ότι οι Γιαννιώτες συνέχισαν το παιγνίδι, παρά τον τραυματισμό του Κατσούλη. Ο Α. Μιχαλόπουλος χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που διψούσε για βαθμούς. Μέσα στην εβδομάδα τα ηνία της Καρδίτσας θα αναλάβει ο Σ. Τσιώλης.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο