ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ:Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Πρωτάθλημα Νέων Β’ Εθνικής
Στο 88΄ έχασε ο ΠΑΣ στις Σέρρες 1-0
Αποβλήθηκε ο Ξεν. Μάντζιος στο 75’
Στο 88΄ έχασε ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα στις Σέρρες 1-0, ενώ είχε προηγηθεί η αποβολή του τερματοφύλακα του ΤΑΠ, Ξενοφώντα Μάντζιου ο οποίος διαπληκτίστηκε με αντίπαλο.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι εκείνο το λεπτό είχε πάρα πολύ καλή απόδοση και κρατούσε τις ισορροπίες στον αγώνα, λαμβανομένης υπ όψη και της διαφοράς ηλικίας των παικτών, δημιούργησε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τον Γιαννακό και στο β’ με τους Καψάλη και Δάσκαλο που πέρασαν ανεκμετάλλευτες και σε μια ανύποπτη φάση στο 88’ και ενώ ο Μάντζιος είχε αποβληθεί, ο νεαρός Μίσσας που πέρασε στη θέση του, δεν κατάφερε να διώξει για να διαμορφωθεί το σκορ του αγώνα σε 1-1, από τον Φλίνδρη του Πανσερραϊκού.
Πολύ καλή απόδοση είχε ΠΑΣ η οποία δεν είχε σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου, όπως ομολόγησαν και οι γηπεδούχοι.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μάντζιος, Τζίμας Απ., Παπαγεωργίου (60 Κολιός), Διαμάντης, Τζούμας, Λώλης, Νάτσικας, Καψάλης, Παππάς (75’ Μίσσας) Δάσκαλος), Γιαννακός (89’ Μάρκου).
*** Η ποινή της αποβολής του Ξενοφώντα Μάντζιου προσμετράται μόνο για το πρωτάθλημα Νέων και όχι της Γ’ Εθνικής.
***Να σημειωθεί ότι την ομάδα Νέων του ΠΑΣ συνόδευσε και ο φροντιστής του ΤΑΠ κ. Ανδρέας Ευαγγέλου.
Σχόλια
Σχολιάστε