Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Η εικόνα της αγωνιστικής πορείας του ΠΑΣ Γιάννινα

pasgiannina_06.jpgΗ 21η αγωνιστική έφερε την ομάδα μας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με συγκάτοικο της την ομάδα του Πανθρακικού. Αυτές τις δυο ομάδες που εδώ και καιρό έχουν σταθεροποιηθεί στις δυο προνομιούχες θέσεις, απειλεί η ομάδα του Αγρ. Αστέρα που μετά την χθεσινή της νίκη πλησίασε στους δυο βαθμούς τους πρωτοπόρους του ομίλου μας. Το bluevayeros.gr ετοίμασε κάποια σχεδιαγράμματα που μπορούν να μας βοηθήσουν να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για την μέχρι τώρα αγωνιστική πορεία της ομάδος μας.

Στο πρώτο από αυτά μπορούμε να δούμε την πορεία των τριών πρωτοπόρων ομάδων και τις εναλλαγές στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Και από τις τρεις ομάδες ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι αυτός που έχει την πιο σταθερή πορεία αφού από την 2η αγωνιστική και μετά είναι μόνιμα σε μια από τις δυο θέσεις που οδηγούν στην Β΄ Εθνική.
Αντίθετα η ομάδα του Πανθρακικού και του Αγροτικού Αστέρα μοιάζουν να έχουν πορεία αντιστρόφως ανάλογη…..

vathmologia.jpg

Η ομάδα μας σε αυτές τις 21 πρώτες αγωνιστικές έχει πετύχει 36 γκολ και έχει την καλύτερη (μαζί με τον Αγρ. Αστέρα) επίθεση. Στο δεύτερο σχεδιάγραμμα μπορούμε να δούμε σε ποια δεκάλεπτα η επίθεση μας ήταν πιο παραγωγική.
Το 25% των τερμάτων μας τα πετύχαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ το δεύτερο πιο παραγωγικό δεκάλεπτο είναι το πρώτο….

epithesi.jpg

Στο τρίτο σχεδιάγραμμα μπορούμε να δούμε σε ποιο δεκάλεπτο η αμυντική λειτουργία της ομάδος μας είναι πιο χαλαρή και δέχεται πιο εύκολα τα γκολ. Είναι αξιοσημείωτο ότι και στον αμυντικό τομέα η ομάδα μας λειτουργεί άψογα, αφού έχει δεχτεί μόνο 9 τέρματα και φυσικά είναι η καλύτερη άμυνα (δεύτερη αυτή του Αστέρα με 11 γκολ) του ομίλου μας. Και όπως μπορείτε να δείτε το τελευταίο δεκάλεπτο είναι και εδώ αυτό που ξεχωρίζει. Η ομάδα μας έχει δεχτεί τα 4 από τα 9 τέρματα σε αυτό το χρονικό σημείο….

amina.jpg

 

Σχόλια

Σχολιάστε