Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ Γιάννινα-Θερμαϊκός 3-1 (2005-06)

Ενώ η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας παραμένει αμετάβλητη, ο ΠΑΣ Γιάννινα χθες το απόγευμα πέρασε άνετα απέναντι στον Θερμαϊκό καίτοι η αντίπαλος ομάδα κατάφερε να προηγηθεί. Ήταν ενδεχόμενα το …λάθος της, αφού από εκείνη τη στιγμή και μετά οι μηχανές του ΠΑΣ πήραν μπροστά και με τις γρήγορες αλλαγές που έγιναν από την πλευρά του  πάγκου και η ως τότε “άναρχη” αγωνιστικά ομάδα, άρχισε να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, να δημιουργεί ευκαιρίες και να ανατρέπει με σχετική ευκολία το σε βάρος της σκορ, κάνοντας τη νίκη της περίπατο, έστω και αν αυτός έγινε στο …μισό γήπεδο.
Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο τριαντάλεπτο που ο ΠΑΣ έπαιζε χωρίς αγωνιστική ταυτότητα, στη συνέχεια οι παίκτες του έβαλαν την μπάλα κάτω, βοηθούμενοι από τις δύο εύστοχες αλλαγές, έχοντας στις μηχανές του ένα δαιμονιώδη Ντάσιο και πολύ καλούς τους Μπελά, Μάγγο, όπως και τους γρήγορα εισελθόντες στον αγωνιστικό χώρο Μιχαήλ και Βιλανάκη, αναγκάζοντας τους αντιπάλους σε καθυστερήσεις στο μισό γήπεδο, απ το οποίο “ξεκούνησαν” ελάχιστες φορές.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
Στο 7’ σέντρα του Μπελά, σουτ ο Κοντογουλίδης και απόκρουση του Καρουλίδη σε κόρνερ.
Στο 16’ σέντρα του Κρόνχαρντ, κεφαλιά του Καούνου άουτ.
Στο 26’ σέντρα σουτ του Ντάσιου λίγο άουτ.
Στο 28’ παράλληλη σέντρα του Ντάσιου, η μπάλα πέρασε μπροστά από τον Κοντογουλίδη που έπιασε αέρα.
Στο 29’ σουτ του Μάγγου έξω από την περιοχή, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Θερμαικού.
Στο 20’ ο Νούσιας κλέβει τη μπάλα από τους Τσιγιάννη-Κούσα σε σύγχυση στην περιοχή για να διώξουν τυφλά οι παίκτες του ΠΑΣ.
Στο 30’ ο Γαβριηλίδης βλέπει εκτός θέσης τον Τόλιο και επιχειρεί σουτ έξω από την περιοχή σημειώνοντας το 0-1.
Στο 34’ φάουλ-κομπίνα με εκτελεστή τον Κρόνχαρντ, διώχνει ο τερματοφύλακας, αλλά στην επαναφορά της μπάλας δεν τα καταφέρνει ο Κούσας.
Στο 45+ ο Ντάσιος επιχειρεί την  σέντρα, ο Κοντογουλίδης με το κεφάλι σημειώνει το 1-1.
Στο 51’ ο Κατερίνης τη σέντρα, ο Καούνος την κεφαλιά, διώχνει τη μπάλα από τη γωνία του ο Καρουλίδης.
Στο 55’ μπαλιά τρύπα του Μάγγου στον Καούνο που έκανε “άτσαλο” σουτ.
Στο 60’ φάση διαρκείας στα καρέ του Θερμαϊκού ο Νίτσης διώχνει με τα χέρια, αλλά ο διαιτητής δεν είδε την παράβαση.
Στο 67’ κόρνερ του Κρόνχαρντ, κεφαλιά του Κοντογουλίδη λίγο άουτ.
Στο 69’ ο Μπελά ανάμεσα σε δύο αντιπάλους δίνει την μπάλα στον Ντάσιο αυτός στον Βιλανάκη και ο τελευταίος με κεφαλιά σημειώνει το 2-1.
Στο 72’ ο Ντάσιος τη  σέντρα ο Καούνος γυριστή μπαλιά στον Βιλανάκη και ο αυτός διπλασιάζει τα προσωπικά του γκολ σημειώνοντας το 3-1.
Στο 83’ Ο Βιλανάκης με αλλεπάλληλες τρίπλες μπαίνει στην περιοχή, ανατρέπεται από αμυντικούς αλλά για δεύτερη φορά ο διαιτητής δείχνει συνέχεια στον αγώνα μη σημειώνοντας την παράβαση.
Στο 85’  ο Νούσιας σε καλή θέση δεν καταφέρνει το σουτ για τον Θερμαϊκό
Στο 88’ ο Μπελά έβγαλε μόνο του τον Κατερίνη, ο οποίος δεν πρόλαβε την προβολή.
Διαιτητής έπαιξε ο κ.  Τσίχλης, με βοηθούς τους κ. κ. Ασπραδάκη και Απτόσογλου του συνδέσμου Αθηνών. Εδειξε κίτρινες κάρτες στους Τάτση (7η, θα απουσιάσει για δύο παιγνίδια),  Κατερίνη (5η), Βιλανάκη (6η), Δούμα, Νίτση,  Καρουλίδη.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τόλιος, Ντάσιος, Κατερίνης, Κούσας, Τσιγιάννης (40’ Μιχαήλ), Κρόνχαρντ (73’ Τρούλης), Κοντογουλίδης, Μάγγος, Καούνος, Μπελά, Τάτσης (37’ Βιλανάκης).
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ: Καρουλίδης, Δεργιάδες (85’ Παπαθεοδώρου), Καζατζίδης (81’ Καρτάλης), Μουτίδης, Δούμας, Σαρρής, Νίτσης, Εμπάνγκα, Γαβριηλίδης (70’ Χουλουιλόδης), Νούσιας, Μπαξεβάνος.

ΔΗΛΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΓΙΟΚΤΚΟΣ: Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο εύχομαι ότι το καλύτερο. Εμείς παίζαμε με πέντε ελλείψεις και σε κάποια στιγμή ελπίζαμε ότι θα διεκδικούσαμε κάτι καλύτερο, αλλά ο ΠΑΣ άξιζε τη νίκη. Για εμάς προέχουν τα δύο επόμενα παιγνίδια για να μείνουμε στην κατηγορία.
ΓΟΥΝΑΡΗΣ: Μετράνε μόνο οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί που πήραμε. Δυστυχώς ο ΠΑΣ έχει ξεχάσει ότι πέρυσι έχασε την άνοδο από παιγνίδι εντός έδρας. Επιμένω ότι απομένουν ακόμα άλλα πέντε ντέρμπι και δεν μπορώ να συγχωρήσω στους παίκτες την εμφάνιση ιδιαίτερα στο πρώτη ημίωρο. Κάποιοι φαίνεται είχαν μείνει στην Αρτα. Με τις αλλαγές που έγιναν πήγαμε καλύτερα.
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ:¨Ήταν ένα δύσκολο  παιγνίδι για εμάς σήμερα, ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια.
ΝΤΑΣΙΟΣ: Συμφωνώ με τον προπονητή μου, ότι πρέπει να μείνουμε στους τρεις βαθμούς που πήραμε. Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα στα υπόλοιπα παιγνίδια χωρίς να υποτιμούμε κανένα αντίπαλο.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Ο διοικητής του Καούνου παρακολούθησε τον αγώνα από τη θέση του κ. Κούγια (ο οποίος φυσικά ήταν στον πάγκο και όπως μας είπε θα είναι εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν), φορώντας μάλιστα ίδιο μπουφάν με τον Κούγια. Αυτό του ΠΑΣ.
Σε περίπτωση που ο κ. Κούγιας αντιμετωπίσει πρόβλημα έκπτωσης από την προεδρία της ομάδας, όπως ο ίδιος μας δήλωσε προεδρεύων θα είναι ο Χριστόδουλος Θεοδωρίκας και σε περίπτωση που οι πιέσεις δεν έχουν αποτέλεσμα, εναλλακτική λύση θα είναι ο Τάκης Δήμου.
Ο Κώστας Βρακάς είδε τον αγώνα του ΠΑΣ δίπλα στον Μάκη Τατσιόγλου στις πρώτες θέσεις των επισήμων. Ο τελευταίος πιέζεται από τον κ. Κούγια για επάνοδο, όχι όμως στη θέση του Γεν. Αρχηγού, γιατί όπως ο κ. Κούγιας εξηγεί, έχει τέτοιον η ομάδα.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο