Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Πρεμιέρα για τον Ερασιτέχνη

neoi1.jpgΤην Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η προσπάθεια της ομάδας Νέων του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Η ποδοσφαιρική σεζόν 2005-06 ξεκινά για τα ταλέντα του ΠΑΣ με αντίπαλο την ομάδα της Βέροιας. Οφείλουμε όλοι να δώσουμε το παρόν στο γήπεδο και να στηρίξουμε έτσι τους νέους που πρόκειται να αποτελέσουν τον κορμό για τον αυριανό ΠΑΣ των ονείρων μας. Παραθέτουμε και την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης σχετικά με το παιχνίδι:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, καλούν τους Γιαννιώτες φιλάθλους να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση των ομάδων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Βέροια, στα πλαίσια του πρωταθλήματος νέων ΠΑΕ Β’ Εθνικής κατηγορίας το οποίο διοργανώνει η Ε.Π.Α.Ε.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι.) στην Ανατολή την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16.00.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι κ.κ. Μπαλατσούκας, Ευαγγέλου, Κολιοφούκας Ν. του Συνδέσμου Ηπείρου.

 

Σχόλια

Σχολιάστε