Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Πτολεμαΐδα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-4 (2005-06)

Έχοντας τη συμπαράσταση των φιλάθλων του, καλή ψυχολογία και φυσικά παίζοντας  όπως πρέπει να παίξει ο ΠΑΣ Γιάννινα, πήρε την νίκη από την υποβιβασμένη μεν, πριμοδοτούμενη δε, ομάδα της Πτολεμαίδας, χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, πράγμα που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας που και αυτή την αγωνιστική παραμένει αμετάβλητη και προβλέπεται η μάχη για την …αποφυγή της τρίτης θέσης που οδηγεί στο μπαράζ να είναι συγκλονιστική.
Μια γροθιά η οικογένεια του ΠΑΣ έδωσε το παρόν και στον φαινομενικά εύκολο αγώνα της Πτολεμαίδας, κάνοντας πράξη το σύνθημα “δεν σε αφήσαμε μόνο ποτέ” και στα δύσκολα, αλλά και στα εύκολα, δίνοντας το στίγμα και τη δυναμική αυτής της ομάδας.
Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, μιας και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, να είναι εμφανής και περισσότερο το ενδιαφέρον στράφηκε στα άλλα παιγνίδια που ενδιαφέρουν τον ΠΑΣ.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
 Στο 6’ ο Μπελλά επισκέπτεται με προσωπική προσπάθεια την περιοχή των γηπεδούχων και επιχειρεί σουτ για να βρει η μπάλα  το δοκάρι.
Στο 8’ κεφαλιά του Μπελά στο δοκάρι.
Στο 12’  σέντρα σουτ του Βιλανάκη, ο Καούνος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 18’ σέντρα του Κατερίνη, ο Καούνος σε καλή θέση δεν καταφέρνει το σουτ.
Στο 20’ σέντρα του Κατερίνη ο Κοντογουλίδης αυτή τη φορά με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
Στο 30’ σουτ του Ντάσιου ελάχιστα άουτ.
Στο 33’ ο Κατερίνης τη σέντρα, πρώτη κεφαλιά του Βιλανάκη προς τον Τρούλη που με δεύτερη κεφαλιά ανοίγει το σκορ 0-1.
Στο  38’ ο Κοντογουλίδης γυρίζει την μπάλα στην περιοχή της Πτολεμαίδας, όπου ο Βιλανάκης με πλασέ σημειώνει το 0-2.
Στο 47’ και 53’ ο Καούνος βρίσκεται σε θέση βολής μετά από σέντρες του Μιχαλόπουλου, αλλά δεν τα καταφέρνει στην τελική προσπάθεια.
Στο 63’ ο ΜΙχαλόπουλος τη σέντρα,  ο Βιλανάκης στρώνει τη μπάλα στον Κοντογουλίδη και ο τελευταίος δεν δυσκολεύεται να σημειώσει το 0-3.
Στο 73’ σέντρα σουτ του Κατερίνη και η μπάλα στο δοκάρι.
Στο 75’ ευκαιρία μετά από μπαλιά του Καζναφέρη για τον Κοντογουλίδη, που βρίσκεται σε θέση βολής, αλλά το σουτ ήταν άστοχο.
Στο 80’ ο Κούσας έχει κεφαλιά ελάχιστα άουτ.
Στο 90’ ο Ντάσιος ανατρέπεται στην περιοχή από τον Πανάκη και το πέναλτι που σημειώνει ο διαιτητής το εκτελεί ο Κοντογουλίδης σημειώνει το 0-4.
Διαιτητής ο κ.  Νίκος Τσακιρίδης (ΣΕΡΡΩΝ) με βοηθούς τους Πετρίδη (ΣΕΡΡΩΝ) και Θεοχάρη (ΤΡΙΚΑΛΩΝ). Έδειξε κίτρινες στους Τρούλη, Ντάσιο (7η),
 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τόλιος, Ντάσιος, Κατερίνης, Κούσας, Τσιγιάννης, Μάγγος, Τρούλης, Μπελλά (47’ Μιχαλόπουλος), Βιλανάκης (67’ Γκόριτζε), Καούνος (67’ Καζναφέρης), Κοντογουλίδης
 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Πίντολ, Παπαδημητρίου, (60’ Κωνσταντινίδης), Μαυροματίδης, Πανάκης, Τσανακτσίδης, Φλωρίνης, Καραμπατζάκης, Μαργιορίδης (66’ Μιχαηλίδης) Στεφάνωφ, Τοπάλης (73’ Μπουράκης) Ιβάνοφ.

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο