Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ Γιάννινα:Δελτίο τύπου – Ανακοίνωση

pasre.pngΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχοντας επίγνωση του ιστορικού του ρόλου για την εξέλιξη του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, το Δ.Σ. της Ε.Π.Α.Ε., την Κ.Ε.Δ., αλλά και την Εισαγγελία Αθηνών, για τα όσο συμβαίνουν στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον Βόρειο όμιλο της τελευταίες αγωνιστικές….

Ο Πρόεδρος Αλέξης Κούγιας ενημερώθηκε προσωπικά, από τους προέδρους της ΠΑΕ Θράκης, κ. Καβαραντζή και ΠΑΕ Πιερικός, κ.Παπαδόπουλο για το τι ακριβώς συνέβη στα συγκεκριμένα παιχνίδια της Κυριακής, με Πανθρακικό και Αγροτικό Αστέρα, και συμφώνησαν όλοι, όσα γνωρίζουν να τα καταθέσουν στις αρμόδιες αρχές.
Αντίστοιχες συναντήσεις και συμφωνίες, έγιναν με τους προέδρους της ΠΑΕ Λαμίας, κ.Λιόλιο, του ΤΑΠ Αναγέννησης Καρδίτσας, κ.Σαπουνά αλλά και της ΠΑΕ Εθνικός κ.Νίκο Πηρούνια οι οποίοι είναι έτοιμοι και αυτοί να καταθέσουν, όσα γνωρίζουν.
Απομένουν δύο αγωνιστικές για τη λήξη του Πρωταθλήματος και ο καθένας, έστω και αργά, πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Από το γραφείο τύπου της ομάδος μας εκδόθηκε και το παρακάτω…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εξόφλησε προκαταβολικά μισθό Απριλίου, δώρο Πάσχα και δόσεις συμβολαίων και καταβλήθηκαν στους ποδοσφαιριστές περίπου 100.000€.
Σήμερα ο Πρόεδρος θα δειπνήσει σε εστιατόριο της πόλης με παίκτες, προπονητές και υπαλληλικό προσωπικό του ΤΑΠ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Παρόν στο δείπνο θα είναι και ο Νομάρχης και μέλος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Εκ του Γραφείου Τύπου

 

Σχόλια

Σχολιάστε