Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Αλλαγή σκηνικού

alexis_kougias300.jpgΡαγδαίες εξελιξείς όσον αφορά το διοικητικό μέρος της αγαπημένης μας ομάδας. Ο πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να αφήσει ελεύθερες πρός αγορά τις μετοχές της νέας ΠΑΕ, στον κόσμο της ομάδας, και να συνεχίσει παράλληλα με αυτούς που τον στήριξαν όλο αυτο τον καιρό.
Η επίσημη δήλωση…

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και μετά από πολύ σοβαρές συζητήσεις με τους διοικούντες στην ΑΕ Γιάννενα, αποφάσισα να προχωρήσω μόνος μου στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου καλύπτοντας το 67% και διαθέτοντας το υπόλοιπο 23% στους φιλάθλους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, τους οποίους καλώ να το καλύψουν.
Στην απόφαση αυτή, έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο, οι αντιδράσεις των ανθρώπων που ήταν κοντά μου αυτά τα δύο χρόνια και με τους οποίους καταφέραμε να εξυγιάνουμε οικονομικά και αγωνιστικά αλλά και ηθικά τον αγαπημένο μας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Θέλω να δηλώσω την δημόσια εκτίμηση μου στους κ.κ. Κώστα Βρακά, Αναστάσιο Βέντζη, Σωτήρη Παϊκα, Λάζαρο Κιτσάκη, Δημήτριο Τσιλογιάννη και Ηλία Τάτση, και είμαι βέβαιος ότι αντιλαμβάνονται την απόφαση αυτή και ελπίζω να συνεργαστούμε αρμονικά για την πρόοδο του ποδοσφαίρου στην Ήπειρο.

Αλέξης Κούγιας

Σχόλια

Σχολιάστε