Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του Α.Γ.Σ.Ι.

stivos.jpgΜε εξαιρετική επιτυχία για τα χρώματα του Α.Γ.Σ.Ι. διεξήχθησαν οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ στο Ναύπλιο στις 25 & 26 Ιουνίου.
Αναλυτικά : ο αθλητής Σκανδάλης Δημήτριος στο άλμα εις μήκος έκανε  επιδόσεις 7.59 μέτρα και 7.68 μέτρα με ευνοϊκό άνεμο , πιάνοντας το όριο των 7.55 μέτρων για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ που θα γίνει στο ΠΕΚΙΝΟ τον Αύγουστο. ..

Τα 7.59 μέτρα αποτελούν ρεκόρ Συλλόγου ενώ ο αθλητής κατέκτησε την 4η θέση ανάμεσα στους Νέους αν και έφηβος. Ο αθλητής προπονείται με τον προπονητή κ. Οδυσσέα Σκαμαντζούρα.
Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4 Χ 400 αποτελούμενη από τους αθλητές : Τσολάκο Βάϊο (ΠΑΙΔΑΣ),Τσιάτση Ματθαίο(ΕΦΗΒΟΣ), Ανυφαντή Σταύρο (ΠΑΙΔΑΣ),
Πουρνάρα Χρήστο (ΕΦΗΒΟΣ) κατέλαβε την 4η θέση με χρόνο 3΄.20΄΄.30, χάνοντας στο νήμα την 3η θέση των Νέων. Οι αθλητές προπονούνται με τους προπονητές κ. Τσιγκούλη Θανάση και την κα Κλαίρη Γιαννοπούλου.
Ο αθλητής Γρίβας Ηλίας(ΠΑΙΔΑΣ) έκανε ατομικό ρεκόρ στα 100 μέτρα με χρόνο 10,86¨και κατετάγη 10ος ανάμεσα στους Νέους. Ο αθλητής προπονείται με τον προπονητή κ. Τσιγκούλη Θανάση.
Τα υπόλοιπα πολύ καλά πλασαρίσματα των αθλητών έφεραν τον Σύλλογο στην 10η θέση ανάμεσα σε 150 Συλλόγους από όλη την Ελλάδα, γεγονός που καταδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από όλους τους προπονητές , ενώ δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον καθώς οι αθλητές λόγω ηλικίας θα αγωνίζονται και τα επόμενα χρόνια στην ίδια κατηγορία.
Πρέπει ακόμα να σημειωθεί η αθόρυβη βοήθεια του Γ.Γ.Π.Η. κ.Πανοζάχου ο οποίος κάλυψε μέσω της Περιφέρειας τα έξοδα μετακίνησης των αθλητών όλης της Ηπείρου.

 

Σχόλια

Σχολιάστε