Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ Γιάννινα: Δελτίο τύπου

omada_1.jpg1ον Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει ότι σήμερα το πρωί υπεγράφη στον συμβολαιογράφο κ.Παππά, από τους κ.κ. Κούγια Αλέξη, Τσάγκα Χρίστο, Δήμου Δημήτριο, Καχριμάνη Αλέξανδρο και Γιαννάκο Πύρρο, οι οποίοι αποτελούν την πενταμελή προσωρινή διοίκηση, το νέο καταστατικό της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966….

2ον Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει ότι άρχισαν, με δαπάνες της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, οι εργασίες στο Πανηπειρωτικό Στάδιο για την επίστρωση νέου χλοοτάπητα στα 2 γήπεδα που θα χρησιμοποιεί ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για προπόνηση τα επόμενα 20 χρόνια, μετά την σύμβαση που υπεγράφη με την εφορία σταδίου.
3ον Σήμερα υπεγράφη η σύμβαση με την εταιρία Mercedes για την αγορά του ιδιόκτητου λεωφορείου, το οποίο θα είναι το τελευταίο μοντέλο της εταιρίας, και θα έχει τουαλέτα, κουζίνα, σύστημα προβολής βίντεο και όλες της ανέσεις, και το οποίο θα έρθει βαμμένο με τα χρώματα και το σήμα της ομάδας. Γίνεται προσπάθεια να παραδοθεί πριν από τις 9 Ιουλίου που θα αναχωρήσει η αποστολή για τα Χάνια Πηλίου.
4ον Τεχνικός διευθυντής αλλά και βοηθός προπονητή του κ.Γούναρη αναλαμβάνει ο Τάκης Γραμμενιάτης, κατόπιν προσωπικής αποφάσεως του κ.Κούγια.
5ον Ματαιώθηκε η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Άιλτον με κοινή απόφαση του προπονητή κ. Γιάννη Γούναρη και του Προέδρου Αλέξη Κούγια, μετά από νεότερα στοιχεία που έχουν σχέση με την απόδοση του ποδοσφαιριστή πριν έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Βραζιλία, αλλά και στην Παναχαϊκή και στον Απόλλων Καλαμαριάς.
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αναζητεί καλύτερο ποδοσφαιριστή για την θέση αυτή και για τον σκοπό αυτό είναι έτοιμος να πληρώσει σημαντικό ποσό.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Σχόλια

Σχολιάστε