Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Ο δρόμος του… Αναστό

anastopoulos_kougias.jpg«Υπάρχουν μόνο δυο δρόμοι, ο δικός μου και η έξοδος». Αυτή ήταν η «ατάκα» που είπε ο Νίκος Αναστόπουλος και χαρακτήρισε την σημερινή παρουσίαση του νέου μας προπονητή. Μια φράση που δείχνει το καινούργιο «πνεύμα» που επικρατεί πλέον στον ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε να επιτευχθεί ο πολυπόθητος στόχος, η επάνοδος δηλαδή της αγαπημένης μας ομάδος στην Α΄ Εθνική…

Η παρουσίαση του Νίκου Αναστόπουλου ξεκίνησε με αρκετή καθυστέρηση (περίπου 2 ½ ώρες), σε σχέση πάντα με την προγραμματισμένη ώρα και έγινε από τον πρόεδρο της ομάδας μας Αλέξη Κούγια. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε την παρουσίαση λέγοντας ότι με τον κύριο Αναστόπουλο γνωρίζονται πολλά χρόνια, μιας και αυτός ήταν ο δικηγόρος του όταν ο “Αναστό” μεσουρανούσε ως ποδοσφαιριστής.
Ανέφερε πως εκτιμά ιδιαιτέρως σαν άνθρωπο τον νέο μας προπονητή και ότι αν και προσπάθησε να “φτιάξει” προπονητές δεν τα κατέφερε και έτσι αποφάσισε να καταλήξει σε μια δοκιμασμένη λύση, ώστε να μπορεί ο ίδιος επιτέλους να απολαμβάνει την ομάδα του από την κερκίδα όπου είναι και η θέση του. Δήλωσε ακόμη πως αναγνωρίζει στον κύριο Αναστόπουλο ότι στα δύσκολα χρόνια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν εγκατέλειψε την ομάδα αλλά πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, ότι δεν διεκδίκησε πότε τα χρήματα που του οφειλόταν από την ομάδα, καθώς επίσης ότι όσους και αν ρώτησε άκουσε τα καλύτερα λόγια για τον νέο προπονητή της ομάδας μας. Τόνισε επίσης πως ο «Allenatore» στο συμβόλαιο του ζήτησε να γραφτεί, πως στην περίπτωση που η ομάδα μας δεν πετύχει τον στόχο της ανόδου, τότε ο ίδιος θα επιστρέψει το 50/100 των ετήσιων φετινών απολαβών του!!!
Για τους όρους που έθεσε ο νέος μας προπονητής και που φυσικά έγιναν δεκτοί από την διοίκηση, ο κ. Κούγιας ανέφερε πως είναι:
1ον Ο απόλυτος «κυρίαρχος» των αποδυτηρίων θα είναι ο κ. Αναστόπουλος.
2ον Ο ίδιος θα επιλέξει όλους τους συνεργάτες του και
3ον Οποιαδήποτε μεταβολή στο έμψυχο υλικό της ομάδος μας θα έχει απαραιτήτως και την σύμφωνη γνώμη του «Allenatore».

anastopoulos_kougias__.jpg

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν είπε πολλά λόγια αφού τον γνωρίζουμε καλά όπως ανέφερε. Δήλωσε πάντως απολύτως ικανοποιημένος που επέστρεψε στην ομάδα μας.
Ξεκαθάρισε ότι πιστεύει πολύ τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα και ότι θα χρειαστεί 5 λεπτά το πολύ για να τους κερδίσει, αφού όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «υπάρχουν μόνο δυο δρόμοι, ο δικός μου και η έξοδος».
Ζήτησε δουλειά από όλους για να επανέρθει η ομάδα εκεί που πρέπει και πως για να γίνει αυτό απαιτείται η σύμπραξη όλων.
Τόνισε στους ποδοσφαιριστές, που είναι αξιοσημείωτο πως όλοι τους παραβρέθηκαν στην παρουσίαση, ότι πρέπει να γίνουν πρώτα απ’ όλα ΟΜΑΔΑ και μετά μέσα από την σκληρή δουλειά θα πετύχουν τον στόχο της ανόδου.
Για όσους δεν επιθυμούν να πράξουν αναλόγως, ξανά είπε «πως υπάρχουν μόνο δυο δρόμοι, ο δικός του και η έξοδος. Πηγαίνει στον πρόεδρο, πληρώνεται, παίρνει την ελευθέρας του και πηγαίνει…. στην μικτή κόσμου» !!!!!!!!!!!!!!!

pasgiannina.jpg

 

Σχόλια

Σχολιάστε