Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Δελτίο Τύπoυ

pasgiannina.gifKίνδυνοι από τις μπάλες…
Kοινό αίτημα πέντε αθλητικών σωματείων για τον Περιφερειακό
Mε πρωτοβουλία του ερασιτέχνη ΠAΣ Γιάννινα και συμμετοχή των σωματείων της A.E. Γιάννινα, ΠAΣ Aτρόμητος, ΠAO Πεντέλης και Loco club κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα στον Περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Πανοζάχο, κοινό αίτημα των αθλητικών σωματείων, το οποίο αφορά την επικείμενη λειτουργία της περιφερειακής οδού….

Tα αθλητικά σωματεία επισημαίνουν τους ενδεχόμενους κινδύνους από τη λειτουργία της οδού, τόσο για τους αθλούμενους, όσο και τους οδηγούς των αυτοκινήτων, εξ αιτίας της μη πρόβλεψης έργων εκατέρωθεν της οδού, όπου οι αθλητικές εγκαταστάσεις.
O κ. Περιφερειάρχης είδε με κατανόηση το αίτημα/επισήμανση και θα επιληφθεί άμεσα για την κατασκευή προστατευτικών έργων, όπως υποσχέθηκε κατά την επίσκεψή του στην Περιφέρεια, στον πρόεδρο του ΠAΣ Γιάννινα.
Στο έγγραφό τους τα σωματεία τονίζουν τα εξής:

Ιωάννινα 31 Ιουλίου 2006
ΠΡΟΣ
Τον  Περιφερειάρχη Ιωαννίνων
κ. Δημήτρη Πανοζάχο
Ενταύθα

Κύριε Περιφερειάρχα,
Σας είναι γνωστό ότι παράλληλα με τις αθλητικές εγκαταστάσεις των σωματείων που συνυπογράφουν το σημερινό αίτημα, (ΠΑΣ Γιάννινα, Α.Ε. Γιάννινα, ΠΑΣ Ατρόμητος, ΠΑΟ Πεντέλης, Loco club) στην περιοχή “Βοιδολίβαδο Σταυρακίου” διέρχεται η περιφερειακή οδός η οποία επίκειται να δοθεί σε χρήση.
Είναι εμφανές ότι στη συγκεκριμένη οδό θα αναπτύσσονται από τα διερχόμενα αυτοκίνητα μεγάλες ταχύτητες, με κίνδυνο ατυχημάτων, τα οποία μπορεί να προέλθουν είτε από σύγκρουση οχημάτων, είτε από μπάλες οι οποίες αναπόφευκτα θα πέφτουν στο οδόστρωμα, με τα σημερινά δεδομένα, με ότι κίνδυνο αυτό περικλείει, είτε για τους ανύποπτους οδηγούς, είτε σε περίπτωση σύγκρουσης ή εκτροπής οχήματος σε μια ταχείας κυκλοφορίας οδό, αν το όχημα εισέλθει στους αγωνιστικούς χώρους των δέκα γηπέδων που βρίσκονται εκατέρωθεν της οδού.
Κατόπιν αυτού, σας παρακαλούμε, πριν η περιφερειακή οδός δοθεί σε κυκλοφορία, γίνουν έργα εκατέρωθεν του δρόμου (τοιχία, πλέγματα συγκράτησης κλπ) για την αποφυγή κάθε ατυχήματος.
Για τα Σωματεία
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΑΕ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΠΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΠΑΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
Loco club

Σχόλια

Σχολιάστε