Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Ποιοι και πόσο έπαιξαν;

pas.jpgΜετά και την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής, η ομάδα μας βρίσκεται να κατέχει μια από τις προνομιούχες θέσεις ανόδου της κατηγορίας.
Η στατιστική ομάδα του συνδέσμου μας, παρουσιάζει με αναλυτικά γραφικά το ποιοι παίκτες χρησιμοποιήθηκαν από τον προπονητή μας και πόσο έπαιξαν…

Έτσι στο πρώτο σχεδιάγραμμα βλέπουμε σε λεπτά τις φετινές συμμετοχές των παικτών μας. Από τους  27 παίκτες που έχει στην διάθεσή του ο Νίκος Αναστόπουλος, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έχει χρησιμοποιήσει τους 17.
Από αυτούς μόλις οι πέντε έχουν αγωνισθεί και στα 360΄ ενώ οι υπόλοιποι είχαν μικρότερη συμμετοχή….

1.jpg

Από τις δώδεκα αλλαγές που έκανε ο προπονητής μας σε αυτούς τους τέσσερις αγώνες, ο Μιχαλόπουλος είναι αυτός που χρησιμοποιήθηκε πιο πολύ, αφού μέχρι τώρα πέρασε σαν αλλαγή σε τρεις αγώνες. Στο μοναδικό παιγνίδι που δεν χρησιμοποιήθηκε ήταν αυτό στον Αγροτικό Αστέρα. Τις υπόλοιπες αλλαγές τις μοιράσθηκαν άλλοι 7 ποδοσφαιριστές μας…

2.jpg

Στο τρίτο γραφικό βλέπουμε τους παίκτες που έγιναν αλλαγή. Πέντε παίκτες έχουν γίνει μέχρι στιγμής αλλαγή και ο Γιάννης Μπελλά είναι αυτός που βγήκε και στους τέσσερις μέχρι στιγμής αγώνες. Ακολουθούν οι Καζναφέρης και Μήτσης που αποτελούν και αυτοί τους «συνήθεις υπόπτους» αφού σε τρεις αγώνες παραχώρησαν την θέση τους σε συμπαίκτες τους.

3.jpg

Παρακολουθήστε αναλυτικότερα με αριθμούς, την φετινή πορεία της ομάδος μας, βήμα-βήμα…

Σχόλια

Σχολιάστε